Anahtar Kelimeler:

Avrupa'ya Gidecekler

Avrupa

Çerikli Anadolu Sağlık Meslek Lisesi öğrencilerinin projesi kabul edilerek Avrupa`ya gitmeye hak kazandığı belirtildi.

 

Birlikte Gidecekler

Edinilen Bilgiye göre, Delice ilçesi Çerikli Beldesi Anadolu Sağlık Meslek Lisesi daha önce düzenlenen il geneli proje tabanlı beceri yarışmasında ikincilik derecesinden sonra, şimdi ise öğretmen ve öğrencileri tarafından Leonardo da Vinci projesi kapsamında Avrupa projesine katılarak Almanya`ya gidecektir. Proje kapsamında Almanya gezisine okuldaki bir grup öğrenci ve danışman öğretmen Filiz Kocak, Bilgehan Aytekin ile okul Müdürü Çetin Çetiner katılacaktır.

 

Proje Uygulaması

Konuyla ilgili olarak açıklama yapan okul müdürü Çetin Çetiner, hazırlanan proje ile öğrenci ve öğretmenlerinin Almanya`ya gidecek olmalarından dolayı duyduğu memnuniyeti dile getirdi. Okul Müdürü Çetiner, "Öğretmen ve öğrencilerimizle birlikte eğitim öğretim dönemi içinde değişik projeler üzerinde çalışmalar yaptık. Öğrencilerimizin hazırlamış olduğu "Diyabetli hasta bakımı" konulu projemizin daha güncel bir konu olduğundan dolayı proje ortağımız olan Ankara Etimesgut Anadolu sağlık meslek lisesi ile birlikte bu projeyi hayata geçirdik.

 

Bilgi Ve Beceri İçin

Diyabet hastalığı, çağımızın sistemik hastalıkları arasında yer almaktadır. Bu proje çalışmasıyla asıl amacımız tüm insanlığı yakından etkileyen ve önemli riskler oluşturan hastalığın ülkemiz ile diğer Avrupa ülkeleri arasında teşhis, tedavi, bakım ve diğer konularda farklılıkların neler olduğunun öğrenilmesi ve öğrencilerimize de bu konuda bilgi ve beceriler kazandırmaktır" dedi.

 



  • Cumartesi 19.2 ° / 11.6 ° Orta kuvvetli yağmurlu
  • Pazar 17 ° / 9.7 ° Orta kuvvetli yağmurlu
  • Pazartesi 17.4 ° / 8.9 ° Orta kuvvetli yağmurlu