Anahtar Kelimeler:

Emniyet Kıskıvrak Yakaladı

Emniyet Kıskıvrak Yakaladı

İstanbul`da bir işadamının banka hesabına internetten girilerek 17 bin 500 lira çekilmesinden sonra paranın Kırıkkale`de oturan 24 yaşındaki Fatih C. `nin hesabına yatırıldığı belirlendi.

İstanbul`da bir işadamının banka hesabına internetten girilerek 17 bin 500 lira çekilmesinden sonra paranın Kırıkkale`de oturan 24 yaşındaki Fatih C.`nin hesabına yatırıldığı belirlendi. Kırıkkale Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele ekipleri Fatih C. `yi suçüstü yakalandı. 

İstanbul`da bulunan ve adı açıklanmayan bir işadamının yaptığı ihbar sonucu harekete geçen ekipler, bir şebekenin hesaba internet üzerinden girerek çektiği 17 bin 500 lirayı Kırıkkale`de oturan 24 yaşındaki Fatih C. `nin adına havale ettiğini belirledi. Fatih C. , adına gönderilen parayı çekmek isterken Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele ekipleri tarafından suçüstü yakalanıp, gözaltına alındı. Fatih C. , sevk edildiği mahkeme tarafından tutuklanarak Delice Kapalı Cezaevi`ne konuldu.
 

Kırıkkale`de 5 gün önce de sabıkası bulunan 35 yaşındaki Davut Ö. , internet dolandırıcılığı nedeniyle bir işadamının hesabından çekilen 22 bin lirayı bankadan almaya kalkışırken yine suçüstü yakalanmış, çıkarıldığı mahkemede tutuklanmıştı.



  • Cumartesi 17.2 ° / 14.3 ° Orta kuvvetli yağmurlu
  • Pazar 23.7 ° / 13.2 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Pazartesi 21.5 ° / 12.8 ° Orta kuvvetli yağmurlu