Anahtar Kelimeler:

KORKMAZ SON NOKTAYI KOYMADI…

KORKMAZ SON NOKTAYI KOYMADI…

HERKES KOŞUYOR; Kırıkkalepor, Kırıkkalemizin yerel değerlerinden biri olmakla birlikte şehrimizin simgesidir. Bazıları çıkar peşine koşarken bu renklerin peşinden bazıları renklerine aşık olunmuşluğun heyecanı ile koşuyor. Doğruya doğru denilirken başarı alkışlanırken hatalar yapıldığında ve bu hatalar dile getirildiğinde kabul etmek çok zor oluyor. Kimileri yapılan hatalardan ders alınmaksızın hata üstüne hata yapmaya devam ediyor. Bu hataların neler olunduğu tüm Kırıkkalespor camiası tarafından da bilinmekte.

GÖZLER KULÜPTE; Şimdilerde ise Kırıkkalespor kongresi var. Kimileri başkan adaylarından yakınırken, kimileri her hangi bir başarı sağlanmayacağı yönünde düşüncelerini söylemekteler. Yönetim içersinden üç adayın çıkması tüm gözlerin Kırıkkalespor’a çevrilmesine neden oldu.

VELİ KORKMAZ FAKTÖRÜ; Kısa bir dönem önce Kırıkkalespor Yönetim Kurulu oluşturulmakta zorlanırken şimdiler de ise yönetim kurlu içerisinden üç aday çıkması ve gergin ortamlara sahne olması Kırıkkalespor’da neler oluyor sorusunu akıllara getirmekte. Bu arada Kırıkkalespor’un en büyük gelirlerinden birisi olan oto park konusunun tek söz sahibi ve takımın ekonomik desteği en fazla olan Belediye Başkanı Veli Korkmaz ise Kırıkkalespor konusunda son sözü söylemedi. Kulislerde ise Veli Korkmaz’ın dördüncü bir ismin Kırıkkalespor’a başkanlık önerisinde bulunacağı da sıcaklığını korumakta.

BEKLEYİP GÖRELİM; Ali Koç Uzel, Metin Karakuş ve Sinan Samur şu anda Kırıkkalepor’a Başkanlık mücadelesi vermekte. Bakalım Veli Korkmaz dördüncü bir isme onay verecek mi? Bekleyerek göreceğiz. Her ne olur ise olsun Kırıkkalespor’un kazanması gerektiğini hatırlatmak istiyoruz.



  • Çarşamba 23.5 ° / 16.2 ° Orta kuvvetli yağmurlu
  • Perşembe 23.4 ° / 16.3 ° Orta kuvvetli yağmurlu
  • Cuma 23.6 ° / 14.7 ° Orta kuvvetli yağmurlu