Anahtar Kelimeler:

Örnek Şoföre ödül

Örnek Şoföre ödül

Kırıkkale Minibüsçüler odası tarafından örnek şoför olarak adlandırılan Adem Araç`a ödül olarak 100 TL`lik mazot fişi verildi

100 Tl’lik Mazot Fişi

Kırıkkale de bir süre önce minibüs de düşürülen para cüzdanının şoför tarafından bulunarak Minibüsçüler odası tarafından Samsun’dan gelen bayana oda başkanı Güven Ceylan tarafından verilmesinden sonra bu kez de oda başkanı tarafından minibüs sürücüsüne ödül olarak 100 TL’lik mazot fişi verildi.

Oda Başkanımıza Teslim Ettim

Yakınlarını ziyaret için gelen Necla Aslan, oğluna düğün yapmak için üzerinde bulunan cüzdanı içinde bulunan 1350 bin TL’yi düşürmesi ile zor durumda kalmıştı. Bulunan paranın Aslan’a teslim edilmesinden sonra Minibüsçüler Odası Başkanı Güven Ceylan ve oda başkan yardımcısı Hüseyin Koçoğlu, tarafından 100 TL tutarındaki akaryakıt fişini alan 71 M 0043 plakalı minibüs şoförü Adem Araç “Yolcumuzun aracımız da düşürdüğü cüzdan ve içinde bulunan paraları aracımı kontrol ederek buldum ve Oda Başkanımıza teslim ettim” ifadesinde bulundu.  

Örnek Sürücü Olarak Kabul Ettik

“Yolcumuza ait parayı bularak sahibine teslim etmek beni son derece anladığımız kadarı ile ihtiyacı vardı oğlunun düğün parası imiş kendimi mutlu hissettim. Minibüsçüler odası tarafından bana ödül olarak 100 TL’lik akaryakıt ödülü verilmesi ve örnek gösterilmemden çok memnun old6um” dedi. Kırıkkale Minibüsçüler Odası Başkanı Ceylan ve Başkan yardımcısı Koçoğlu ise yaptıkları açıklamada “Odamıza kayıtlı olan minibüs şoförü arkadaşımızı yönetim kurulu olarak kendi aramızda örnek sürücü olarak kabul ettik. Örnek olması ise ayrı bir özellik bizim için kendisi ile gurur duyuyoruz” dediler.



  • Cumartesi 27.9 ° / 16.1 ° Güneşli
  • Pazar 28.5 ° / 16.2 ° Güneşli
  • Pazartesi 28.1 ° / 17.1 ° Güneşli