Anahtar Kelimeler:

Kadınlar Dayanışma Halinde

Kadınlar Dayanışma Halinde

Kurucu üyeleri arasında Kırıkkale Üniversitesi öğretim üyeleri ve öğretim görevlilerinin yer aldığı 20 Mayıs 2011 tarihinde kurulan Kadın Dayanışma ve Destekleme Derneği üyeleri ziyaretlere başladılar

Ziyaret Ettiler

Kurucu üyeleri arasında  KÜ Fen- Edebiyat  Fakültesi  Dekan  Yardımcısı Doç. Dr.-Nazife Yiğit, Doç. Dr. Perihan Güler, Öğr. Görevlisi Müzeyyen Özhavzalı ,Öğr.Görevlisi Fatma Bulat Alswedan, Öğr. Görevlisi Alev Aslan , Zübeyde Berk ve Nuray Özder  ile Yrd. Doç. Dr. Aygan Çakmak  bulunuyor. Kadın  Dayanışma ve Destekleme  Derneğe  Kurucu Üyeleri  yetkilileri dernek-lerinin öncelikli amaçlarının kadına yönelik her türlü ayrımcılığın ve eşitsizliğin  ortadan  kaldırılması yönünde   faaliyetlerini sürdürmek olduğunu belirttiler. KÜ Fen- Edebiyat  Fakültesi  Dekan  Yardımcısı Doç.  Dr. Nazife Yiğit  dernek faaliyetlerinin anlatılması  için  ilk ziyaretlerini Kırıkkale Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Ekrem Yıldız’a yaptıklarını ve bilgi sunduklarını belirtti.

Vali Ve Başkan Ziyareti

Aynı  duygularla Vali Yardımcısı ve Vali Vekili  Yusuf Ziya Karacaev’i  ziyaret ederek  derneğin  kuruluş amaçları ve yapacağı çalışmalar hakkında bilgi sunuldu. KÜ Fen- Edebiyat  Fakültesi  Dekan   Yardımcısı Doç. Dr. Nazife Yiğit Kırıkkale ve Kırıkkale’de yaşayan kadınlarımızın karşılaştıkları sorunlar ve çözüm yolları  üzerine  akademik çalışma ve  projeler üzerinde durulacağını belirtti. Vali  Vekili  Yusuf Ziya Karacaev ziyaretten duyduğu memnuniyeti belirterek  Valilik olarak yapılacak çalışma ve etkinliklere destek verilebileceğini  ifade etti. Dernek yöneticileri daha sonra Belediye  Başkanı  Veli Korkmaz’ ı ziyaret etti.



  • Salı 19 ° / 9 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Çarşamba 23.3 ° / 10.8 ° Güneşli
  • Perşembe 23.4 ° / 12.8 ° Güneşli