Anahtar Kelimeler:

Mezunlar Ve Hocalar Geldi

Mezunlar Ve Hocalar Geldi

Çeşitli dönemlerde Erzurum Atatürk Üniversitesi`nden mezun olanlar Kırıkkale`de buluştu.

Korkmaz Buluşturdu

Celal Bayar Parkı`nda öğle yemeğinde biraraya gelen mezunlar arasında Başbakan Yardımcısı Beşir Atalay, Milli Eğitim Bakanı Ömer Dinçer, Kırıkkale Valisi Hakan Yusuf Güner, Belediye Başkanı Veli Korkmaz, Star Gazetesi İmtiyaz Sahibi Tevhid Karakaya, genel müdürler, müsteşarlar ve çok sayıda mezun katıldı. Başbakan Yardımcısı Beşir Atalay, Milli Eğitim Bakanı Ömer Dinçer, yemekten sonra AK Parti İl Başkanlığı`nı ziyaret etti. Geleneksel olarak yapılan buluşmaya, Kırıkkale Belediye Başkanı Veli Korkmaz ev sahipliği yaptı.

Her Yıl Yapılıyor

Buluşmanın, geçen yıl Malatya`da yapıldığı, gelecek yıl ise İstanbul`da yapılacağı belirtildi. Celal Bayar Parkı`nda gerçekleştirilen buluşmada, Başkan Korkmaz konukları ile yakından ilgilendi. Toplantıda ev sahibi olarak bir konuşma yapan Belediye Başkanı Veli Korkmaz, "Erzurum Atatürk Üniversitesi, bu yıl Kırıkkale`de toplandı. 20 kişi ile başlayan toplantılarda, çok kalabalık bir sayıya ulaştık. Şu anda Kırıkkale`ye 81 ilden gelen insanlarımız var. Hepsine geldikleri için teşekkür ediyorum." dedi.

Eski Dostları Gördüler

Hocaların hocası olarak tanıtılan Nazif Şahinoğlu da toplantıya katılarak kısa bir konuşma yaptı. Şahinoğlu, "Öğrencilerimizi burada görmek beni mutlu ediyor. Hepinizi seviyorum. Sizleri önemli yerlerde görmek beni mutlu ediyor." diye konuştu. Kırıkkale Valisi Hakan Yusuf Güner de gelen mezunları ağırlamaktan mutluluk duyduğunu kaydetti. Buluşmaya Beşir Atalay ve Ömer Dinçer’de katılırken, ikisi de büyük ilgi gördü. İki isim de eski dostları ile görüşme ve sohbet etme fırsatı buldu.



  • Salı 29.4 ° / 18.3 ° Güneşli
  • Çarşamba 29.5 ° / 19.7 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Perşembe 30.7 ° / 19 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı