Anahtar Kelimeler:

Yılmaz Erkekliğe Adım Attı

Yılmaz Erkekliğe Adım Attı

Yenigun Gazetesi İmtiyaz Sahibi Adem Yılmaz'ın biricik oğlu Erdem Yılmaz geçtiğimiz gün düzenlenen sünnet düğünü ile erkekliğe ilk adımını attı.

Geniş Katalım
Yenigun Gazetesi İmtiyaz Sahibi Adem ile Gülnur Yılmaz çiftinin biricik oğulları Erdem Yılmaz, erkekliğe ilk adımı atmanın mutluluğunu yaşadı. Atatürk Aile Çay Bahçesinde gerçekleşen sünet törenine Vali Vekili Yusuf Ziya Karacaev, AK Parti Kırıkkale Milletvekili Oğuz Kağan Köksal, Kırıkkale Belediye Başkan Yardımcısı Halil Danacı, Milli Eğitim Müdürü Mehmet Peker, Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Cemalettin Akdoğan il müdürleri, siyasi parti temsilcileri ve Yılmaz ailesinin yakınları katıldı.

Renkli Görüntüler
Düzenlenen düğün töreninde minik Yılmaz canlı müzik eşliğinde yakınları ile eğlendi. Sünnet düğünü merasiminde birbirinden özel gösteriler yapıldı. Kırıkkaleli Köçek Erdal izleyenler unutulmaz anlar yaşatırken, Erdem Yılmaz ile karşılıklı oynadı. Renkli görüntülerin yaşandığı törende palyançolarda gösteriler yaptı. Çocuklar ile vakit geçiren palyonçolar eğlenceli dakikalar yaşanmasına neden oldu. Öte yandan törende canlı müzik eşliğinde katılımcılar oyunlar oynayarak gönüllerince bir gün yaşadılar.

10 Katlı Pasta
Atatürk Aile çay behçesinde düzenlenen sünnet düğününün ilerleyen saatlerinde minik Yılmaz için kına merasimi yapıldı. Minik Yılmaz’a kınasını Üzeyir Karayel yaktı. Karayel Erdem Yılmaz’a ‘İnşallah damatlık halini de görürürüz’ diyerek dua etti. Kına merasiminin ardından Erdem Yılmaz ve Babası Adem Yılmaz sahnede karşılıklı oyun oynadılar. oyuna minik Yılmaz’ın amcaları Ünsal Yılmaz ve Yasin Yılmaz’da eşlik etti. Tören esnasında Minik Erdem Yılmaz için 10 katlı pasta kesildi. Düğün töreni geç saatlere kadar devam etti.



  • Pazar 17 ° / 9.7 ° Orta kuvvetli yağmurlu
  • Pazartesi 17.4 ° / 8.9 ° Orta kuvvetli yağmurlu
  • Salı 19 ° / 9 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı