Anahtar Kelimeler:

Bahşılı`da Doğalgaz Sevinci

Bahşılı`da Doğalgaz Sevinci

Kırıkkale`nin Bahşili ilçesinde doğalgaz ana hatları ve servis hat döşeme çalışmaları başladı.

Edinilen bilgiye göre, Kırıkkale Doğalgaz hatları ve işlemlerini üstlenen anlaşmalı yetkili şirket KIRGAZ, çalışmalarına Bahşili Ata dönmez Mahallesi, Hüseyin Onbaşı Mahallesi ve Hükümet Konağı civarından başladı.

Bahşili’deki vatandaşlar da mahalle aralarındaki çalışmaları takdirle karşılarken, Ata dönmez Mahallesi Muhtarı Yunus Uyar, "İlçemiz içerisindeki çalışmalardan dolayı çok memnunuz. Bahşili’nin Kırıkkale`ye yakın olması ve gözde ilçelerinden olması dolayısıyla doğalgaz önceliği tanındı, KIRGAZ ve Bahşili Belediyesi`ne halkımız adına çok teşekkür ederiz" dedi.

KIRGAZ Yetkili Şantiye Şefi Namık Taşan, geçen yıl ilçede TOKİ ile bir okula doğalgaz verildiğini hatırlatarak, "2011 yılı içinde merkez ağırlıklı olmak kaydı ile çalışmalarımıza imara açık sokakların, caddelerin açıldığı yerlere ana hatları döşüyoruz. Konutlara servis döşeme işlemleri ile abone işleri beraber başlayacak. İşlemler ve kayıtlar başlayacağı zaman belediyeden yapacağımız anonslarla bunu halka duyuracağız. Çalışmalar planladığı şekilde giderse Ramazan Bayramı`nda ilçeye gaz vermeye başlayacağız" dedi.



  • Salı 21.9 ° / 12.9 ° Güneşli
  • Çarşamba 22.6 ° / 13.3 ° Güneşli
  • Perşembe 23.9 ° / 12.4 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı