Anahtar Kelimeler:

Görünmez Kaza!

Görünmez Kaza!

Kırıkkale`de arkasından gelen otomobilin kendisini sıkıştırdığını gören Levent Işıktan, durakta bekleyenlere çarpmamak için direksiyonu kırıp büfeye girdi. Kazada üç kişi hafif şekilde yaralandı.

İlginç Bir Kaza Oldu

Kaza, saat 22. 00 sıralarında meydana geldi. Levent Işıktan kullandığı 06 YA 0253 plakalı otomobille Yenimahalle yönüne gittiği sırada, arkasından gelen ve plakası alınamayan otomobilin kendisini sıkıştırdığını fark etti. Sürücü Işıktan, Kırıkkale`ye bağlı Yahşihan, Bahşılı ilçe ile Hasandede ve Hacılar beldelerine gitmek için minibüs durağında bekleyen kalabalığa çarpmamak için direksiyon kırdı. Otomobil, Kenan Ünal`a ait büfeye girerek durabildi. Kazada otomobili kullanan sürücü Levent Işıktan, Yeliz Ö. ve büfe sahibi Kenan Ünal yaralandılar.

Yaralandılar

Yaralılar 112 Hızır Acil ambulansıyla Kırıkkale Yüksek İhtisas Hastanesine kaldırıldı. otomobilin çarptığı büfede de maddi hasar oluştu. Kazayı gören görgü tanıkları, kaza yapan otomobilin başka bir araç tarafından sıkıştırıldığını, sürücünün de kalabalığa çarpmamak için direksiyon kırıp büfeye girdiğini söylediler.



  • Cuma 23.6 ° / 14.7 ° Orta kuvvetli yağmurlu
  • Cumartesi 19.2 ° / 11.6 ° Orta kuvvetli yağmurlu
  • Pazar 17 ° / 9.7 ° Orta kuvvetli yağmurlu