Anahtar Kelimeler:

İzcilik Kampı Yapıldı

İzcilik Kampı Yapıldı

Milli Eğitim Bakanlığınca Kırıkkale Irmak İzci Kampında gerçekleştirilen kurs, izci gruplarının gösterileriyle sona erdi.

Irmak’ta Yapıldı

7 gün süren İzci Küme Başı Kursuna, Kırıkkale Milli Eğitim Müdürlüğü Spor İzcilik Şube Müdürü Sabri Gündüz, Bakanlık görevlileri, Kurs müdürü Ayşe Uğurlu ve yardımcıları ile diğer yetkililer katıldı. Milli Eğitim Şube Müdürü Sabri Gündüz, kursun son gününde yaptığı konuşmada, "Milli Eğitim Bakanlığının düzenlediği küme başı liderlik kursunun yedinci günü veda partisi ile sona erdi. 30 ilden katılan değerli izci lider öğretmenlerimiz küme başı kursunu başarı ile tamamlamayarak başarılı olmaları bizi sevindirdi.

Açıklamalar Oldu

Şimdi bu izci kampında yetişen izci liderlerimiz gittikleri illerde geleceğimizin teminatı olacak olan yeni izcilerimizi yetiştirecekler. Kamp başlangıcında startımıza katılıp bizden desteklerini esirgemeyen Vali Yardımcım Yusuf Ziya Karacaev`e, İl Milli Eğitim Müdürü Mehmet Peker`e, Bakanlık görevlileri ve eğitim liderlerine, kursumuza çeşitli illerden katılan izci lider öğretmenlerimize teşekkür ederim" dedi.



  • Cumartesi 17.2 ° / 14.3 ° Orta kuvvetli yağmurlu
  • Pazar 23.7 ° / 13.2 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Pazartesi 21.5 ° / 12.8 ° Orta kuvvetli yağmurlu