Anahtar Kelimeler:

Şehitlerimiz Kanı Yerde Kalmayacak

Şehitlerimiz Kanı Yerde Kalmayacak

MEMURSEN ve BEMBİRSEN Kırıkkale İl Başkanı İsmet Köksal son günlerde yaşanan terör olayları ile ilgili açıklamalarda bulundu.

Köksal açıklamasında, ´´Diyarbakır´ın Silvan ilçesi kırsal kesiminde arazi arama tarama faaliyetlerini yürüten askerlerimize ve Siirt’te bir polisimize saldırarak 13 askerimizin ve bir polisimizin şehit olmasına, 7 askerimizin de yaralanmasına neden olan eli kanlı hain, dış mihraklı terör örgütünün hain saldırısını 3500 üyesi bulunan Kırıkkale MEMURSEN ailesi adına nefret ve şiddetle lanetliyoruz. Allah şu mübarek günlerde hepsinin belasını versin diyoruz..´´ dedi.

Biz bir millet olarak tarih boyunca, insani değerler çerçevesinde yaşamayı temel ilke edinen bir milletin evlatlarıyız. Aziz milletimiz, karanlık odaklar tarafından üretilen kaos ve bunalım senaryolarına asla müsaade etmeyecektir. Bu ülkenin verilecek bir karış toprağı yoktur

KANDAN BESLENENLER KANLARINDA BOGULURLAR

Saldırıyı gerçekleştirenler, elbette ki, kandan beslenen, nefretten medet uman, puslu hava oluşması için elinden geleni yapan hainlerdir. Bu hainler elbette ettiklerini bulacaklardır. Puslu hava özlemiyle yanıp tutuşanlar, hiçbir zaman amaçlarına ulaşamayacaklardır. Bu eylemleri Kırıkkale MEMURSEN olarak, şiddetle protesto ettiğimizi belirtirken, şehit askerlerimize Allah’tan rahmet, başta aileleri olmak üzere, silah arkadaşlarına ve milletimize baş sağlığı diliyor, yaralı askerlerimize acil şifalar temenni ediyoruz dedi.

Aziz milletimiz toplumsal gerginliğe ve kardeşlik ortamını dinamitleyen provokasyonlara gelmeyecektir. Barıştan, kardeşlikten ve huzurdan yana tavrını koyacaktır. Ancak PKK ve avanesi bilmelidir ki, vicdanlarımız kanamaktadır ve sözlerimiz bitme noktasındadır. Aziz Ülkemizin birlik ve beraberliğine giden yolda, devletle milletin yakınlaşmasını hazmedemeyerek kanlı bir eylem sahneye koyan terör örgütlerinin bu eylemleri, şüphesiz ki kenetlenmemizi daha da artıracaktır. Ülkemizi ve birlik-beraberliğimizi bölmek isteyenlere karşı, milletimiz sağduyusu ile cevap verecek, bu uğurda mücadele eden mihraklara bu ülkeyi böldürmeye asla fırsat verilmeyecektir.



  • Cuma 26.5 ° / 14.3 ° Güneşli
  • Cumartesi 27.9 ° / 16.1 ° Güneşli
  • Pazar 28.5 ° / 16.2 ° Güneşli