Anahtar Kelimeler:

Çalışma Yapılıyor

Çalışma Yapılıyor

Balışeyh Belediye Başkanı Ali Dedelioğlu, TOKİ kavşağında asfaltlama çalışmalarının tamamlandığını, alt geçit yapımının da bitme aşamasına geldiğini söyledi.

Dedelioğlu Açıklaması

Dedelioğlu, ilçenin giriş ve çıkışındaki E-88 Samsun karayolu üzerine kurulan iki kavşak noktasına planlaması yapılan alt geçit çalışmalarını yerinde inceledi. Dedelioğlu, burada yaptığı açıklamada, ilçede yol yapım ve asfaltlama çalışmalarının geçen yıllara nazaran bu yıl daha çok hızlandığını, yaptıkları girişimler sonucunda ilçenin doğu yakasında TOKİ kavşağına ve batı yakasındaki Akçakoca kavşağına alt geçit yapıldığını belirtti. TOKİ kavşağının bitme aşamasında olduğunu ve önümüzdeki günlerde hizmete gireceğini anlatan Dedelioğlu, daha sonra da Akçakavak kavşağındaki alt geçide başlanılacağını anlatan

Güzel Olacak

Dedelioğlu, şöyle konuştu: "İlçemiz bu tür çalışmalarımız sonrasında güzel bir görünüme sahip olacaktır. Amacımız, vatandaşın daha temiz ve daha rahat bir şekilde ulaşım yapmasını sağlamaktır. Ayrıca Samsun yolu güzergâhı olan şehirlerarası yol trafiği de alt geçit çalışmalarıyla daha da rahatlamış olacaktır. İlçemizde asfaltlama çalışmaları kapsamında ilçenin içinden geçen Sulakyurt yolu, sağlık ocağı yolu ve TOKİ yolunda 2`şer kilometrelik alanlarda da sıcak asfalt ile kaldırım çalışmaları tamamlanarak hizmete girdi. İlçemizin içinden geçen E-88 Samsun karayolu üzerinde 4 kilometrelik mesafede orta refüj ihaleleri tamamlanarak çalışmalara kısa sürede başlanılacaktır. Bu çalışmalarımızla birlikte TOKİ evleri alanında 12 dönümlük park yapımı çalışmaları da devam etmektedir.

Cami Çalışması

Ayrıca TOKİ evleri yakınına TOKİ cami inşaatına ait zemin etüdü ve ihale çalışmaları tamamlanmıştır. Önümüzdeki günlerde buradaki inşaata da başlanılacaktır. " Belediye olarak ilçeye yapılacak olan hizmetlerde her zaman gerekli girişim ve katkıları yapmaya hazır olduklarını dile getiren Dedelioğlu, "Bu çalışmalarımızda halkımıza istemeyerek de olsa rahatsızlık veriyoruz ama bizleri anlayışla karşılamalarını istiyoruz. Önümüzdeki günlerde bu çalışmalar sonuçlandığında hepimiz göreceğiz ki, Balışeyh ilçesi caddeleriyle yollarıyla daha düzenli, temiz, altyapısı ve üstyapısıyla birlikte sorunsuz ve modern bir ilçe haline gelecektir.”



  • Pazar 17 ° / 9.7 ° Orta kuvvetli yağmurlu
  • Pazartesi 17.4 ° / 8.9 ° Orta kuvvetli yağmurlu
  • Salı 19 ° / 9 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı