Anahtar Kelimeler:

Bir Vekilimiz Daha Oldu!

Bir Vekilimiz Daha Oldu!

CHP`li 33 "gölge vekil", kendi seçim bölgelerinin yanında gönüllü olarak seçtikleri ilin milletvekili gibi çalışacak, o ilin sorunlarını gündeme taşıyacak. Kırıkkale'nin gölge vekili Antalya'dan…

Vekil Çıkaramayan İller

Genel Başkan Yardımcılarından Kocaeli Milletvekili Hurşit Güneş Bingöl`den, Bursa Milletvekili Sena Kaleli Hakkari`den, Eskişehir Milletvekili Süheyl Batum da Karaman`dan sorumlu "gölge vekil" olacak. Milletvekili çıkaramadığı 33 ili mercek altına alan CHP, bu iller için bir çalışma başlatmış, CHP Meclis grubu milletvekillerine gönderdiği formda vekil çıkarılamayan 33 ilden bir tanesini seçmelerini istemişti.

İllere Göre Belirleme

Vekiller de, 33 ilden bir tanesini seçerek, formları CHP Grubu`na teslim etti. CHP Grup yönetimi de, milletvekillerinin doldurduğu formalara göre bir "gölge vekiller"i belirledi. Vekiller, söz konusu illere giderek, adeta oranın vekiliymiş gibi çalışacak. Kendi illerine gittikleri gibi sorumlu oldukları illere de gidecekler ve illerin sorunlarıyla ilgilenecekler. Mevcut yönetimdeki genel başkan yardımcılarından 3`ü de "gölge vekil" olarak seçildiği ilin yanı sıra başka bir ilden de sorumlu oldu.

Kırıkkale Vekili

Genel Başkan Yardımcılarından Kocaeli Milletvekili Hurşit Güneş Bingöl`den, Bursa Milletvekili Sena Kaleli Hakkari`den, Eskişehir Milletvekili Süheyl Batum da Karaman`dan sorumlu "gölge vekil" olacak. Kırıkkale’nin gölge vekili Antalya milletvekili olan Osman Kaptan. Bu isim bundan sora sık sık Kırıkkale’ye gelerek sorunlarla ilgilenecek.



  • Cumartesi 19.2 ° / 11.6 ° Orta kuvvetli yağmurlu
  • Pazar 17 ° / 9.7 ° Orta kuvvetli yağmurlu
  • Pazartesi 17.4 ° / 8.9 ° Orta kuvvetli yağmurlu