Anahtar Kelimeler:

Bahar Şenliği

Bahar Şenliği

Tüpraş Kırıkkale Rafinerisi'nde her yıl olduğu gibi bu yıl da bahar şenliği düzenlendi. Renkli göürüntülerin yaşandığı şenliğe Vali de eşi ile birlikte katıldı ve eğlendi…

Bahar Şenliği

Tüpraş’ın 2011 yılı başarılarını paylaşmak üzere düzenlediği bahar şenliği 17 Temmuz Pazar gecesi Kırıkkale Bahşili Akuapark tesislerinde gerçekleşti. Tüpraş Kırıkkale Rafinerisi çalışanlarının aileleri ile birlikte katıldığı şenlikte Tüpraş Genel Müdürü Yavuz Erkut, Genel Müdür Yardımcıları Gürol Acar ve Yılmaz Bayraktar ve eşleri ile Petrol İş Sendikası Genel Başkanı Mustafa Öztaşkın, bölge ve işyeri temsilcileri de davetliler arasındaydı.

Gösteriler Oldu

Kırıkkale Rafineri Müdürü Engin Ardanuç’un ev sahipliği yaptığı organizasyonda Tüpraşlılar saat 17.00’de etkinlik alanına gelmeye başladılar. Alanda piknik yaparak çalışma arkadaşları ve aileleri ile tanışarak sohbet ettiler. Çocuklar kendileri için hazırlanan oyun alanında oynarken, gençler de animatörlerin düzenlediği yarışmalara katılarak eğlenceli saatler geçirdi.

Vali Katıldı

Kırıkkale Valisi Hakan Yusuf Güner’in ailesi ile katıldığı gecede saatler 21.00’i gösterirken, günümüzün sevilen pop şarkıcısı Sıla’nın sahneye gelmesiyle coşku doruğa çıktı. Özellikle gençler yaklaşık iki saat sahnede kalan Sıla’nın şarkılarına eşlik ederek gecenin keyfini çıkardılar. Hafta sonunu bir arada geçiren 2000 Tüpraşlı ve ailesi güzel bir gün geçirmenin mutluluğunu yaşıyorlardı. Yeni çalışma dönemine iyi dilekler ile girildi.



  • Pazar 31.5 ° / 19.5 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Pazartesi 30.9 ° / 17.7 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı