Anahtar Kelimeler:

Kırıkkale'ye Geldi

Kırıkkale

AK Parti Kırıkkale Milletvekili ve TBMM Milli Savunma Komisyonu Başkanı Oğuz Kağan Köksal,AK Parti`nin yeniliklerin partisi olduğunu belirtti.

Ziyaretler Yaptı

Köksal, ``Biliyoruz ki diğer bütün partilerin yöneticileri tatilde,AK Partiise yine hizmet nöbetinde, milleti için çalışıyor`` dedi. Köksal ziyaret ve incelemelerde bulunmak için Kırıkkale`ye geldi. İlk olarak parti binasına gelen Köksal, gazetecilere yaptığı açıklamada AK parti`nin her zaman hizmet için nöbette olduğunu ifade etti. AK Parti`nin yeniliklerin partisi olduğunu kaydeden Köksal, ``Biliyoruz ki diğer bütün partilerin yöneticileri tatilde, bizler ise buradayız, AK Parti yine hizmet nöbetinde, milleti için çalışıyor.

Gücümüz Millet

Bizim amacımız hizmet etmektir, gücümüzü de her zaman olduğu gibi milletimizden alıyoruz. Biz milletimizden güç alarak buralara kadar yükseldik. Mecliste vatandaşların yanında olacağız ve vatandaşların sorunlarını dinleyeceğiz`` diye konuştu. Köksal, verdiği sözleri tutan bir kişiliğe sahip olduğunu dile getirerek, ``Her zaman vatandaşlarımızın yanında olacağım. AK Parti olarak milletimizin yanında olmaktan, böyle vatandaşla iç içe olmaktan mutluluk duyuyorum. Artık Kırıkkale gelişecek ve Türkiye`nin her alanda en iyi illerinden birisi olacak`` diye konuştu.

Hizmet Sırası Bizde

Daha sonra Hüseyin Kahya Parkı`nda emeklilerle bir araya gelen Köksal, Kırıkkale halkının seçimlerde üzerine düşeni yaptığını belirterek, şunları kaydetti: ``Kırıkkale`ye söylenecek hiçbir sözümüz yok. Hizmet sırası bizde. İlimizin gelişimi için elimizden geleni yapacağız. Emekliler için kapalı park yapımını ileriki günlerde gündeme getireceğiz.

Emekli Sevinecek

Bu park merkezdeki en kalabalık parklardan birisi. Parkın dizaynı açısından düşüncelerimiz var. Kapalı bir park yapımını ileriki günlerde gündeme getireceğiz. İntibak yasası sizlerin sorunları göz önünde bulundurularak üzerinde çalışılan bir konu. İleriki günlerde kesin bilgiler verebiliriz. Ama şunu söyleyebilirim, emekliyi sevindirecek çalışmalar devam ediyor. Meclisten nihai bir karar çıkacak ve biz bu konuda çalışmalar yapacağız.”



  • Pazar 23.7 ° / 13.2 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Pazartesi 21.5 ° / 12.8 ° Orta kuvvetli yağmurlu
  • Salı 21.9 ° / 12.9 ° Güneşli