Anahtar Kelimeler:

Ramazan Öncesi Denetim

Ramazan Öncesi Denetim

Kırıkkale Kahveciler Odası'nın geçen hafta yayımladığı yazı sonrası Zabıta Müdürlüğü tarafından yapılan çalışma ile ruhsatsız işyerlerine gerekli işlemlerin yapıldığı bildirildi.

Çatalok’tan Açıklama

Oda Başkanı Adnan Çatalok, konuyla ilgili açıklamada bulundu ve “Zabıta müdürü ve ekibi yapılan denetimler sonucunda kanuna uygun olmayan ruhsatsız işyerlerini tesbit ederek gerekli işlemleri yapmıştır” dedi. Çatalok, bu konuda kendilerine yardımcı olan Zabıta ve Polise teşekkür etti. An8dan Çatalok, “Odamıza bağlı üyelerimizin hakkını korumak için elimizden geleni yapacağız. Her sene Ramazan ayında ortaya çıkarak bir takım okey ile bir deste kağıt alıp kahvehanecilik yapmaya çalışan bazı işyerlerine göz açtırmayacağız.

Gece Açık Olacak

Çaycı çayını satacak, köfteci köftesini satacak. Herkes işini yapacak. Kahvehane işletme ruhsatı olmayan bu işyerlerinde bu tür oyunların oynanması yasaktır. Bu tür kaçak işletmeler tesbit edildiğinde cezai işlem yapılacaktır. Ramazan ayında vatandaşlarımıza daha iyi hizmet verebilmek için tüm üyelerimiz hazıklıklarını tamamlamıştır. Bu yıl Ramazan ayı süresince ilimizde faaliyet gösteren kahvehane, internet salonu ve çay evleri gece saat 04:00’e kadar açık kalacaktır” dedi



  • Cuma 23.6 ° / 14.7 ° Orta kuvvetli yağmurlu
  • Cumartesi 19.2 ° / 11.6 ° Orta kuvvetli yağmurlu
  • Pazar 17 ° / 9.7 ° Orta kuvvetli yağmurlu