Anahtar Kelimeler:

Atalay'dan Kırıkkale Sözü

Atalay

Başbakan Yardımcısı Beşir Atalay, herkesin üzerine düşen görevi en iyi şekilde yapması gerektiğini belirterek, "Hep birlikte Kırıkkale`nin gelişimi için çalışacağız. " dedi.

Kırıkkale Ziyareti

Ziyaret ve incelemelerde bulunmak üzere Kırıkkale milletvekilleri Oğuz Kağan Köksal ve Ramazan Can`la birlikte şehre gelen Atalay, ilk olarak Kırıkkale Valisi Hakan Yusuf Güner`i makamında ziyaret ederek, kentte yapılan çalışmalar hakkında bilgi aldı. Atalay, daha sonra beraberindekilerle Kırıkkale Belediye Başkanı Veli Korkmaz`ı makamında ziyare etti. AK Parti İl Binasına geçen Atalay, burada basın toplantısı düzenledi ve açıklamalarda bulundu

Kırıkkale Gelişecek

Kırıkkale`nin her alanda geliştiğini ve bu gelişime herkesin ayak uydurması gerektiğini belirten Atalay, "Şehrimiz batıya doğru gelişiyor ve bu üniversitemiz için de iyi bir görüntü oluşturuyor. Yerleşim yerlerinin düzenini iyi oluşturun, çünkü Ankara`dan gelecek bir kişi şehrin en çok o kısmını görüyor. Bu konuda herkesin hassasiyet göstermesini istiyorum. Herkes üzerine düşen görevi en iyi şekilde yapsın. Hep birlikte Kırıkkale için ve Kırıkkale`nin gelişimi için çalışacağız. " dedi.

Hükümet Programı

Kırıkkale`de güzel bir seçim atmosferinin yaşandığını ifade eden Atalay, "Meclis kuruldu ve hükümet göreve başladı. Bugün arkadaşlarla ziyarete geldik. Kırıkkale`de yapacağımız çalışmalarla ilgili ilk ziyaretimiz. Biz de bu hükümette görev aldık. Programı ben hazırladım. İyi bir hükümet programı oldu. Bir plan dahilinde uygulanacak. Bu çalışmaları da ben yürütüyorum. Seçimden önce ne söylediysek hepsi var içinde. " diye konuştu.

Görevlerini Anlattı

Seçimde en başarılı illerden biri olduklarını belirten Atalay, "Planlı bir çalışma yaptık ve üç vekil, yani tulum çıkardık. Genel başkanımız da bu başarımızı ödüllendirdi. Hepimize önemli görevler verdi. Ben Başbakan yardımcısı oldum. Bakanlar üstü bir görev. Yani artık karargahtayım. Oğuz Kağan Köksal, Milli Savunma Komisyonu Başkanı oldu. Ramazan Can, parti grubunda görev aldı. Ben aynı zamanda Myk`da da görevliyim. Kırıkkale ekibi çok önemli görevlere getirildi. Kırıkkale`ye hayırlı olsun. " şeklinde konuştu.

Parti Çalışmaları

Atalay, Kırıkkale`de yapılacak çalışmaları şu şekilde açıkladı: "Bu dönem daha planlı, daha disiplinli ve koordineli bir çalışma yürüteceğiz. Ustalık dönemi çalışması olacak. Bir platform oluşturacağız. Başında üniversiteden bir akademisyen olacak. Bütün işleri bu platform takip edecek. Bunun bir de yürütme kurulu olacak. Ramazan ayında ilk toplantısını yapacağız. Çok geniş kapsamlı olacak. Platformda herkes yer alacak. Yapılacak çalışmalar takip edilecek ve ayrıca kamuoyunu bilgilendirme de olacak. Bunu da çok önemsiyoruz. "

Kırıkkale Projeleri

Bir bütün olarak Kırıkkale meseleleriyle ilgileneceğini söyleyen Atalay, "Bu dönem diri, canlı bir Kırıkkale göreceksiniz. Organize Sanayi Bölgesi (OSB), Makine Kimya Kurumu (MKE), küçük sanayi sitesi ve diğer yatırımlarla ilgileneceğiz. Milli Savunma Bakanı ile görüştük, buraya gelecek, MKE`nin durumunu yeniden ele alacağız. Kızılırmak Nehri çalışmasını yapacağız. Melih Gökçek bu konuda çalışıyor. Zaten Ankara`nın desteği olmadan burada ileri düzenlemeler yapılması zor. " ifadelerini kullandı.

Teşekkür Ettiler

Parti konusunda da açıklamalarda bulunan Atalay, "Partide de daha disiplinli çalışmalar yapacağız. Her gün bir il başkan yardımcısı nöbetçi olacak. Vatandaşın taleplerine bakacak. Her vatandaşın talebi burada toplanacak. Gereği yapılacak ve herkese geri dönülüp bilgi verilecek. Üç vekilden her hafta birimiz burada olacağız. Cuma günleri toplantı yapacağız, halkı dinleyeceğiz. Basınla ayda bir toplanacağız. " açıklamasında bulundu. Toplantıda Oğuz Kaan Köksal ve Ramazan Can da konuşarak, kamuoyuna ve basın mensuplarına desteklerinden ötürü teşekkür ettiler.



  • Cumartesi 19.2 ° / 11.6 ° Orta kuvvetli yağmurlu
  • Pazar 17 ° / 9.7 ° Orta kuvvetli yağmurlu
  • Pazartesi 17.4 ° / 8.9 ° Orta kuvvetli yağmurlu