Anahtar Kelimeler:

Kaymakam Sunum Yaptı

Kaymakam Sunum Yaptı

Kırıkkale Valiliği tarafından koordine edilen Orta Vadeli Hedefler Toplantısı`nda Bahşılı Kaymakamı Elif Nur Bozkurt Tandoğan`ın sunduğu projeler, katılımcıların dikkatini çekti

Kızılırmak Çalışması Sürüyor

Vali Hakan Yusuf Güner`in başkanlığını yaptığı toplantı, vali yardımcıları ve ilçe kaymakamlarının katılımıyla gerçekleşti. Toplantıda yaptığı sunumla sosyal projeleriyle beğeni kazanan Kaymakam Tandoğan, kano ve su sporlarını geliştirme projesiyle ilçenin uzun vadede su sporları merkezi olabileceğine dikkati çekti. Tandoğan, Kızılırmak Nehri`nden etkin bir şekilde fayda sağlanması için bu tür projelere ağırlık verildiğini ve Kızılırmak`ın rafting ve kano gibi sporlara elverişli bir nehir olduğunu belirtti.

Örnek Köyler Olacak

İlçeye değer katması ümit edilen bu projelere yakında başlanacağını anlatan Tandoğan, "Engellileri meslek edindirme, açık spor kompleksleri, sınavlara hazırlık, örtü altı sebze yetiştiriciliği, badem yetiştiriciliği, koyunculuk, hasta ve yaşlı bakımı, ev yapımı ve tadilatı projelerimiz başlıca sosyal projelerimiz olup, ayrıca Çamlıca ve Küreboğazı köylerimize çalışmalar yaparak örnek köyler haline getireceğiz" dedi.



  • Pazartesi 28.1 ° / 17.1 ° Güneşli
  • Salı 29.4 ° / 18.3 ° Güneşli
  • Çarşamba 29.5 ° / 19.7 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı