Anahtar Kelimeler:

Şehitler İçin Tören

Şehitler İçin Tören

Geçtiğimiz hafta şehit düşen Başçavuş Sadık Güllü için yedi yemeği ve bir süre önce şehit düşen Kalender Özdemir kırk yemeği verildi. Her iki törene de il idarecileri ve askerler de katıldı…

Şehit Yakınlarına Destek

Şehit Sadık Güllü için yedi yemeği ve Kalender Özdemir için kırk yemeği verildi. Her iki şehidimiz için de baba ocağının bulunduğu yerde törenler düzenlendi. Buradaki törenlere vali yardımcıları, diğer il idarecileri ve askerler katıldı. Şehitlerimizin yakınları da hazır bulundu. İl Müftüsü Bekir Gerek şehitliğin önemini anlattı. Şehit yakınları ile görüşen müftü onlara destek olan açıklamalarda bulundu. Ayrıca şehitlerimizin için Kur’an ve dua okundu.

Şehit Yakınları Üzgün

Şehitlerimizin evlerinde yapılan törenden sonra şehitlik de ziyaret edildi. Her iki şehidimizin mezarları başında da Kur’an ve dua okundu. Şehitlerimizin yakınlarının üzüntülü oldukları gözlendi. Son şehidimiz Sadık Güllü’nün yakınları güçlükle ayakta durabildiler. Şehit evlerine Valilik tarafından sürekli ziyarette bulunulduğu ve bir ihtiyaçlarının olup olmadığın sorulduğu öğrenildi.



  • Cuma 23.6 ° / 14.7 ° Orta kuvvetli yağmurlu
  • Cumartesi 19.2 ° / 11.6 ° Orta kuvvetli yağmurlu
  • Pazar 17 ° / 9.7 ° Orta kuvvetli yağmurlu