Anahtar Kelimeler:

Oğuz Kağan Köksal`ın Acı Günü

Oğuz Kağan Köksal`ın Acı Günü

Eski Emniyet Genel Müdürü ve Kırıkkale Milletvekili Oğuz Kağan Köksal`ın annesi Nadire Köksal`ın cenazesinde 61. Hükümet`in başbakan yardımcıları ve bakanları bir araya geldi.

Önceki akşam vefat eden Nadire Köksal`ın (86) cenazesi Kırıkkale Yüksek İhtisas Hastanesi morgundan alınarak, Bağlarbaşı Mahallesi`nde bulunan Nokta Camii`ne getirildi. Burada İl Müftüsü Bekir Gerek tarafından kıldırılan cenaze namazının ardından Köksal`ın tabutu omuzlarda bir süre taşındı. Daha sonra Köksal`ın cenazesi doğduğu yer olan Ahili beldesine götürüldü. Burada duaların ardından Köksal, aile kabristanına defnedildi. Cenazeye yüzlerce kişi katıldı. Annesinin tabutunun yanında taziyeleri kabul eden eski Emniyet Genel Müdürü ve Kırıkkale Milletvekili Oğuz Kağan Köksal`ın üzgün olduğu gözlendi.

Yalnız Bırakmadılar

Cenazeye Başbakan Yardımcıları Bülent Arınç, Beşir Atalay, Milli Savunma Bakanı İsmet Yılmaz, İçişleri Bakanı İdris Naim Şahin, eski İçişleri Bakanı Abdulkadir Aksu, Çevre ve Şehircilik Bakanı Erdoğan Bayraktar, Ankara Valisi Alaaddin Yüksel, Emniyet Genel Müdürü Mehmet Kılıçlar, Çorum Valisi Nurullah Çakır, Kırıkkale Valisi Hakan Yusuf Güner, Emniyet Müdürü Kadri Kartal, cenaze yakınları ve çok sayıda vatandaş katıldı.



  • Pazar 31.5 ° / 19.5 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Pazartesi 30.9 ° / 17.7 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Salı 27.5 ° / 16.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı