Anahtar Kelimeler:

İntiharın Sebebi Anlaşıldı

İntiharın Sebebi Anlaşıldı

Kırıkkale`de ilköğretim 8`inci sınıf öğrencisi 14 yaşındaki Mert Cebrail Demirdöven`in, bir suçtan dolayı yaklaşık 3 aydır cezaevinde bulunan babasının durumuna üzülüp, bunalıma girerek intihar ettiği belirtildi.

Üzücü Bir Olay

Kırıkkale`de ilköğretim 8`inci sınıf öğrencisi 14 yaşındaki Mert Cebrail Demirdöven`in, bir suçtan dolayı yaklaşık 3 aydır cezaevinde bulunan babasının durumuna üzülüp, bunalıma girerek intihar ettiği belirtildi. Demirdöven`in cenazesi dün akşam gözyaşları arasında toprağa verildi.Kırıkkale`deki Sanayi Mahallesi, Mustafa Keskin Caddesi`nde oturan ve Gündoğdu Manas İlköğretim Okulu 8`inci sınıf öğrencisi Mert Cebrail Demirdöven`in, babasının bir suçtan dolayı 3 aydan bu yana cezaevinde olması nedeniyle üzüntüden bunalıma girdiği, kendisini asarak yaşamına son verdiği ifade edildi.

Kendini Asmıştı

Girdiği bunalımdan kurtulamayan Demirdöven, dün saat 21. 30 sıralarında evde kimsenin olmadığı sırada bornoz ipiyle kalorifer borusuna kendisini astı. Bir süre sonra eve gelen kız kardeşinin durumu görüp, çığlık atarak bağırması üzerine gelen annesi tarafından asılı bulunduğu yerden indirilen ilköğretim öğrencisi Demirdöven, Kırıkkale Yüksek İhtisas Hastanesi`ne kaldırıldı, ancak doktorların müdahalesine rağmen kurtarılamadı.

Toprağa Verildi

Mert`in Cebrail Demirdöven`in Mart ayı sonunda babasının bir suçtan dolayı tutuklanmasının etkisiyle bunalımda olduğu belirtildi. Mert Cebrail Demirdeven`in cenazesi Ankara Adli Tıp Kurumu`ndan getirilerek Kırıkkale`nin Sanayi Mahallesi`nde bulunan Hacı Gülşen Camii`nde ikindide kılınan namazdan sonra Ahılı Köyü`nde toprağa verildi. Cenazede, Mert`in annesi, kız kardeşi ve arkadaşları gözyaşı döktü.



  • Perşembe 23.4 ° / 16.3 ° Orta kuvvetli yağmurlu
  • Cuma 23.6 ° / 14.7 ° Orta kuvvetli yağmurlu
  • Cumartesi 19.2 ° / 11.6 ° Orta kuvvetli yağmurlu