Anahtar Kelimeler:

Vali İftar Sofrasında

Vali İftar Sofrasında

Kırıkkale Valisi Hakan Yusuf Güner, "Yemek verenlerin değil, yemek bekleyenlerin sofrasında olacağız, Ramazan boyunca muhtaç ailelerin evinde iftarımızı açacağız" dedi

Yaşlı Çifte Konuk Oldu

Kırıkkale Valisi Hakan Yusuf Güner, "Yemek verenlerin değil, yemek bekleyenlerin sofrasında olacağız. Ramazan boyunca muhtaç ailelerin evinde iftarımızı açacağız" dedi. Vali Hakan Yusuf Güner, ilk iftarını Tepebaşı mahallesinde yalnız yaşayan Celal ve Melek Mutlu çiftinin evinde açtı.

Fakirin Yanında Olmak

Muhtaç ailelerin dualarını almanın tarifi mümkün olmayan bir mutluluk olduğunu belirten Vali Güner, "Bugün burada iftarımızı açtık ve tarifi mümkün olmayan bir mutluluk yaşadık. Zenginin sofrasına herkes gider, Zenginin yanında herkes bulunur. Önemli olan fakir ve yardıma muhtaç ailelerin yanında olmaktır. Her vatandaş kendi mahallesindeki yardıma muhtaç aileye destek olsun, vakti varsa onlarla birlikte iftar açsın. Ne mutlu garibanların yanında yer alanlara" diye konuştu.

Bizi Mutlu Ediyor

Ramazan ayının en bereketli aylardan biri olduğunu hatırlatan Vali Güner, herkesin Ramazan`ı iyi bir şekilde değerlendirmesi gerektiğini bildirdi. Çocukları olmadığı için yalnız yaşadıklarını belirten Melek Mutlu ile yakından ilgilenen Vali Güner, "Ben sizin oğlunuz sayılırım, ne isteğiniz varsa bana söyleyin. Bizler her zaman sizlerin yanındayız. Halka hizmet, hakka hizmettir. Sizlerin mutlu olduğunu görmek bizleri mutlu ediyor" dedi.



  • Pazartesi 17.4 ° / 8.9 ° Orta kuvvetli yağmurlu
  • Salı 19 ° / 9 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Çarşamba 23.3 ° / 10.8 ° Güneşli