Anahtar Kelimeler:

Mahalle Toplantıları Sürüyor

Mahalle Toplantıları Sürüyor

Mahallemi seviyorum adım adım geziyorum projesi kapsamında geçtiğimiz gün Vali Hakan Yusuf Güner Kurtuluş Mahallesi, Gürler Mahallesi ve Tepebaşı Mahallesini ziyaret ederek vatandaşların sorunlarını dinledi

Bana Söyleyin

İlk olarak Kurtuluş Mahallesi muhtarlığında vatandaşlarla bir araya gelen Güner, mahalle muhtarından brifing aldı. Mahallelinin sorunlarını tek tek dinleyerek çözüm sunan Güner iş sorunu olanları İş-Kur İl Müdürlüğüne, Sağlık sorunu olanları Sağlık İl Müdürlüğüne, yardıma ihtiyacı olanlarına Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfına verdiği talimatlarla çözüme kavuşturdu.

Sizin Hizmetkarınız

Güner mahalleli ile yaptığı konuşmada “Halkımızın devletine ve yasalara bağlılığı tartışılamaz. Bu yönden sizlere teşekkür ediyorum. Artık bu mahallenin bir valisi var. Bu mahalle sahipsiz değil. Vali sizlerin hizmetkarıdır. Sorunlarınızı bana söyleyin, elimden geldiği kadar yardımcı olmaya çalışırım” dedi.

Hastaneye Sevk Yaptırdı

Mahalle konakları ve sağlık ocağı hakkında bilgi alan Güner yardıma muhtaç özürlü bir vatandaşın tedavisi için Sağlık İl Müdürüne talimat vererek ambulansla hastaneye sevkini sağladı. Mahalle konaklarının daha sistemli bir hale getirilmesi için çalışmalar yapılacağını belirten Güner mahallelinin üst geçit isteği hakkında incelemeler başlatarak konu üzerinde durulacağını söyledi.

İftara Konuk Oldu

Mahalle sakinlerinin değerlendirilmesi için talepte bulunduğu boş bir alana Sosyal Bilimler Lisesi yapılmasına ilişkin araştırmaların başlatılmasını isteyen Güner bu alanın bu şekilde eğitim için değerlendirilebileceğini söyledi. Güner, gezinin sonunda bir eve iftar konuk oldu. Yalı iki çiftin yaşadığı evde onlarla sohbet eden Güner, yaşlı aileyle iftarını yaptı.

  • Çarşamba 23.5 ° / 16.2 ° Orta kuvvetli yağmurlu
  • Perşembe 23.4 ° / 16.3 ° Orta kuvvetli yağmurlu
  • Cuma 23.6 ° / 14.7 ° Orta kuvvetli yağmurlu