Anahtar Kelimeler:

Yönetim Kadrosu Değişti

Yönetim Kadrosu Değişti

Kırıkkale Aile Hekimleri Deneği, yeni yönetimini belirledi. Bir süre önce kurulan dernek yeni yönetimi ile çalışmalarını sürdürecek

Yönetim Belirlendi

Bir ay önce yapılan olağan genel kurulun ardından, Kırıkkale Etiler Aile Sağlığı Merkezi hekimlerinden Dr. Mustafa Uzun başkanlığa getirildiği, Dr. Sebahattin Özgün, Dr. Feramiş Güngüneş, Dr. Dilek Çavuşoğlu ve Dr. Mustafa Moray`ın da yönetim kurulu üyeliğine seçildiği belirtildi. Uzun, yaptığı açıklamada, dernek çalışmalarının önceki yönetim tarafından planlandığı şekliyle devam edeceğini ve ilave projelerle çalışmalara hız kazandırılacağını söyledi.

Pozitif Projeler

Uzun, şöyle konuştu: "KAHDER çatısı altında toplanmamız, mesleki dayanışmanın yanında diğer sivil toplum örgütleriyle koordineli şekilde ve sağlık alanındaki projelerde yer almak amacını gütmektedir. Bu bağlamda kamu kurum ve kuruluşlarıyla ve diğer sivil toplum kuruluşlarıyla bir an önce diyalogların artırarak, bunun neticesinde de sağlığa yansıyacak olumlu pozitif projelerde yer almak istiyoruz. Bu nedenle üyelerimize yönelik proje eğitimi verilmesi için ilgili kuruluşlardan çeşitli destek talebinde de bulunulacaktır. Buradan elde edilecek bilgi ve tecrübemizi sağlık alanına yansıtmayı planlıyoruz. "



  • Pazartesi 17.4 ° / 8.9 ° Orta kuvvetli yağmurlu
  • Salı 19 ° / 9 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Çarşamba 23.3 ° / 10.8 ° Güneşli