Anahtar Kelimeler:

Alevi Derneği 2 Bin Kişiyi Sevindirdi

Alevi Derneği 2 Bin Kişiyi Sevindirdi

Alevi derneği Ramazan ayı nedeniyle 2 bin kişiye giyecek yardımında bulundu.

Ramazan ayının gelmesiyle sivil toplum kuruluşlarında yardım seferberliği başladı. Bir çok sivil toplum kuruluşu bu ayı fırsat bilerek farklı etkinliklerle ihtiyaç sahiplerinin yüzünü güldürmeye çalışıyor.Yardım malzemelerinin içinde yazlık ve kışlık kıyafetler, ayakkabılar ve çocuklar için oyuncaklar bulunuyor.

Türkmen -Alevi Bektaşi Derneği Genel Başkanı Özdemir Özdemir, dernek olarak bu tür yardım faaliyetlerine devam edeceklerini vurguladı. Ramazan ayının kardeşlik duygusunu arttırdığını belirten Özdemir, “Yaklaşık 2 bin vatandaşa yardımda bulunduk. Bu ilk olmadığı gibi son da olmayacak. İhtiyaç sahibi insanlarımızın her zaman yanında olmaya devam edeceğiz. Yardımda bulunduğumuz insanların yüzlerindeki tebessüm bizim en büyük ödülümüz. Bu yardımların ihtiyaç sahiplerine ulaşmasında emeği geçen hayırsever işadamları ve vatandaşlarımıza teşekkür ediyoruz” şeklinde konuştu. Yardım alan vatandaşlarda dernek yetkililerine teşekkür etti.

Bunlardan birisi de Merkezi Ankara’da bulunan Türkmen Alevi Bektaşi Derneği oldu. Türküz, Müslüman’ız, Aleviyiz” sloganıyla ramazan ayında ihtiyaç sahiplerini unutmayan dernek iki bin aileye giysi yardımı yaptı. Sincan, Eryaman, Dikmen, Mamak, Keçiören, Abidinpaşa, Tuzlu çayır, Akdere, Boğaziçi, Hüseyin gazi gibi ilçelerde yapılan giyecek yardımının yanı sıra özellikle küçük çocuklara hediye edilen oyuncaklar yüzleri güldürdü.



  • Salı 29.4 ° / 18.3 ° Güneşli
  • Çarşamba 29.5 ° / 19.7 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Perşembe 30.7 ° / 19 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı