Anahtar Kelimeler:

Eğitimde Başarı Kutlaması

Eğitimde Başarı Kutlaması


Milli Eğitim Müdürlüğü’nün 2010 -2011 eğitim öğretim yılında almış oldukları üstün başarılar Vali Hakan Yusuf Güner tarafından tebrik edildi. Vali Güner, bu yıl eğitimdeki başarıdan ötürü öğretmenler ve yöneticileri tebrik ederek ödüllendirdi. Milli Eğitim Müdürünü’de başarıdan ötürü alnından öptü

Başarı Kutlaması

Mili Eğitim Müdürü Mehmet Peker, bu yılki dereceler ve başarı konusunda bilgiler verdi. Peker, ““SBS 8. sınıflarda 7 tane Türkiye birincisi çıkardık. Bu yıl alınan kararlar neticesinde sıralama yapılmadı. Sıralama yapılsaydı Kırıkkale ilk 10 içerisinde olurdu. 7.sınıf SBS sınavında ise 2 tane Türkiye birinciliği elde ettik.

Emeği Geçenlere Teşekkür

Bu başarıda başta valimiz olmak üzere idarecilerimiz ve Milli Eğitim çalışanlarının çok büyük emekleri var. Valimiz her zaman bizlerin destekçisi oldu. Bizler de bu desteği karşılıksız bırakmadık. Biz başarıların devamını önümüzdeki yıllar artırarak devam ettireceğiz. Emeği gecen bütün kurum ve kuruluşlara teşekkür ediyorum” dedi.

Doğur Tesbit Ettik

Kırıkkale Valisi Hakan Yusuf Güner başarı belgelerini vermeden önce bir konuşma yaparak “Geldiğim yıldan itibaren Milli Eğitim Müdürlü ile her zaman başarının daha da yükseltilmesi kriteri üzerinde durduk. Hedefleri doğru tespit ettik. Kırıkkale’de bir ilk yaşayarak SBS’de Türkiye’de 9’uncu sırada yer aldık. İnsanlar olumsuz bir olayı haftalarca konuşuyorlar, bu başarıyı ise aylarca konuşulacak bir başarı. Milli Eğitim Müdürlüğünce 7 tane proje yaptık, projeler kapsamında desteklerini esirgemeyen dershanelerimize teşekkür diyorum.

Alnından Öptü

Dershanelerde fikir alışverişi bulundular. Ben her zaman Kırşehir’i örnek veriyordum. Bu başarıları birlikte elde ettik. Bu işi sevmeyen yöneticiliği yapamaz. Bu işin mayası sevgi” dedi. Daha sonra dershane ve okul yöneticilerine Vali Hakan Yusuf Güner tarafından başarı belgesi verildi. Vali Güner, bu başarıda emeğinin büyük olduğunu dile getirerek Milli Eğitim Müdürü Mehmet Peker’in alnından öptü.

  • Cuma 26.5 ° / 14.3 ° Güneşli
  • Cumartesi 27.9 ° / 16.1 ° Güneşli
  • Pazar 28.5 ° / 16.2 ° Güneşli