Anahtar Kelimeler:

TSO'dan Örnek Duyarlılık

TSO

Kırıkkale Ticaret ve Sanayi Odası'nın her yıl geleneksel olarak gerçekleştirdiği iftar programı bu yıl iptal edildi. İftar yerine Somali'ye yardım yapılacak

Yardım Açıklaması Oldu

Açlık pençesinde olan Somali’ye yardımlar devam ediyor. Kırıkkale’deki bir çok kuruluş ve vatandaşın yaptığı gibi TSO da Somali’ye yardım kararı aldı. Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Cemalettin Akdoğan, oda binasında basın toplantısı düzenleyerek, bu yıl üyelere yönelik iftar programı yapmayacaklarını, bunun yerine Somali’ye 15 bin TL tutarında yardımda bulunacaklarını söyledi. Akdoğan, “Bu yıl üyelerimize yönelik iftar yemeği programını iptal ettik. Aç varken tok gezilmez sözünden hareketle iftar yemeğini bu yıl kaldırdık” dedi.

Para Hesaba Aktarıldı

Bin kişilik yemek organizasyonunun iptal edildiğini söyleyen Akdoğan, “Bunun yerine Somali’deki kardeşlerimize yardım yapacağız. 15 bin lira tutarında yardımımız olacak. Böylece TSO olarak bu yardım kervanına biz de katılacağız. Zaten TOBB, 1 milyon lira yardım sözü vermişti. Biz bugün (dün) bu parayı TOBB hesabına yatırıyoruz. Böylece yardımımızı yapmış oluyoruz” dedi.

Yoksullara Yardım Yapılacak

Akdoğan ayrıca, Kırıkkale’deki yoksulları da unutmadıklarını söyleyerek, “Somali’ye yardım yaparken, Kırıkkale’deki yoksullarımızı da unutmadık. Onlara da oda olarak 20 bin lira tutarında erzak yardımı yapıyoruz. Böylece oda olarak 35 bin liralık bir yardımda bulunmuş oluyoruz. Böylece biz de Ramazan’ın feyz ve bereketinden istifade etmiş oluyoruz” diye konuştu.



  • Perşembe 23.4 ° / 16.3 ° Orta kuvvetli yağmurlu
  • Cuma 23.6 ° / 14.7 ° Orta kuvvetli yağmurlu
  • Cumartesi 19.2 ° / 11.6 ° Orta kuvvetli yağmurlu