Anahtar Kelimeler:

İlaçlama Yapıldı

İlaçlama Yapıldı

Kırıkkale Servis Araçları ve Nakliyeciler Odası Başkanlığı ve Minibüsçüler Odası Başkanlığı tarafından yapılan talep üzerine Kırıkkale Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü ekipleri servis araçları ve minibüsleri dezenfekte etti

Çalışma Yaptılar

Kırıkkale Belediyesi’nin domuz gribi ile mücadelesi tam gaz devam ediyor. Bu kapsamda yapılan çalışmalar vatandaşın takdirini toplarken önceki gün Kırıkkale’de şehir içi taşımacılığı yapan yaklaşık 600 minibüs ve servis aracı Kırıkkale Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü ekipleri tarafından dezenfekte edildi. Servis Araçları ve Nakliyeciler Odası Başkanı Behsat Yerlikaya, Minibüsçüler Odası Başkanı Güven Ceylan, Kırıkkale Belediyesi Temizlik İşleri Müdürü Yusuf Varışlı yapılan çalışmaları yerinde inceledi. Konu ile ilgili açıklama yapan Kırıkkale Servis Araçları ve Nakliyeciler Odası Başkanı Behsat Yerlikaya şehir içi taşımacılığı yapan 320 minibüs, 200 ilçe, kasaba ve köy araçlarının yanı sıra tüm okul servis araçlarının ilaçlandığını söyledi.

Korkmaz’a Teşekkür

Yerlikaya, “Geleceğimizin teminatı olan çocuklarımızın servis araçlarında daha sağlıklı bir şekilde seyahat etmeleri için Kırıkkale Belediyesi’ne yaptığımız başvuru üzerine ilaçlama çalışması yürütülmüştür. Bu kapsamda tüm servis araçlarının yanı sıra toplu taşıma yapan araçların tamamı ilaçlandı” şeklinde konuştu. Odalara desteklerini esirgemeyen başta Belediye Başkanı Veli Korkmaz’a, Başkan Yardımcılarına ve Birim Müdürlerine çok teşekkür ettiklerini ifade eden Yerlikaya yapılan çalışmaları titizlikle takip ettiklerini söyledi.

İlaçlama Bilgisi

Konuyla ilgili bir açıklamada Kırıkkale Belediyesi Temizlik İşleri Müdürü Yusuf Varışlı yaptı. Varışlı Kırıkkale’de okulların dezenfekte çalışmasını bitirdiklerini vurgulayarak bunun yanı sıra camiler, parklar ve bahçelerin tamamının ilaçlama çalışmalarını yaptıklarını kaydetti. Varışlı, “Bugün burada özellikle dikkat ettiğimiz çocuklarımızın kullandığı servis araçlarının dezenfekte çalışmasını yürütüyoruz. Vatandaşlarımızın ortak kullandığı toplu taşıma araçları da bu kapsamda ilaçlandı. Ayrıca kurban pazarı ve kesim yerlerinin ilaçlama işlemini gerçekleştireceğiz. Bayramda vatandaşlarımıza 45 bin adet poşet dağıtarak yaşanan çevre kirliliğinin önüne geçmeye çalışacağız” ifadesinde bulundu.



  • Cumartesi 27.9 ° / 16.1 ° Güneşli
  • Pazar 28.5 ° / 16.2 ° Güneşli
  • Pazartesi 28.1 ° / 17.1 ° Güneşli