Anahtar Kelimeler:

Motorsiklete Kavuştu

Motorsiklete Kavuştu

Kırıkkale`nin Sulakyurt ilçesinde Kaymakamlık Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı (SYDV) tarafından bir engelliye motosiklet yardımı yapıldı.

Büyük Sevinç

Engelli gencin motosikleti, ilçe Kaymakamı Hasan Ongu ve Sydv Müdürü Emin Yüksel tarafından Kaymakamlık bahçesinde kendisine teslim edildi. Gence daha önce Sydv tarafından tekerlekli sandalye ve çeşitli yardımlar yapıldığını belirten Vakıf Müdürü Yüksel, motosikletin özel olarak dizayn edildiğini söyledi. Motosikletini anne ve babasıyla birlikte almaya gelen doğuştan ortopedik engelli Hüseyin Küçük (20) de rüyalarındaki motora kavuştuğunu belirtti.

Teşekkür Etti

Küçük, sevincini yanındakilerle paylaşarak, "Yıllardır rüyalarımda olan motosikletime kavuştum. Tekerlekli sandalye ile ev ortamında ve kısıtlı anlara gidebiliyordum. Vakıf tarafından bana verilen bu motosiklet sayesinde her yere gidebilecek, arkadaş ve akrabalarımı daha rahat ziyaret etme imkanı da bulacağım. Çok mutluyum, bana bu mutluluğu yaşatan tüm yetkililerden Allah razı olsun" diye konuştu. Motosikletini çalıştıran Küçük, Kaymakamlık bahçesinde deneme sürüşleri yaptı.



  • Cuma 26.5 ° / 14.3 ° Güneşli
  • Cumartesi 27.9 ° / 16.1 ° Güneşli
  • Pazar 28.5 ° / 16.2 ° Güneşli