Anahtar Kelimeler:

Askerler Teselli Etti

Askerler Teselli Etti

Hakkari`nin Çukurca ilçesinde PKK terör örgütünün düzenlediği hain pusuda şehit düşen n askerlerden Jandarma Uzman Çavuş Nazır Elitok`un Kırıkkale`deki baba ocağına ateş düştü.

Askerler De Ağladı

Hakkari`nin Çukurca karayolundaki Vali Erdoğan Gürbüz çeşmesi yakınlarında askeri konvoyun geçişi sırasında PKK terör örgütünün düzenlediği hain pusuda 7 asker şehit oldu. Sabah şehit olan 1 asker ve öğle saatlerinde meydana gelen patlamada da 1 korucunun hayatını kaybetmesiyle şehit sayısı 9`a çıktı. Şehitlerden evli ve 9 aylık bir erkek çocuğu sahibi olan Jandarma Uzman Çavuş Nazır Elitok`un Kırıkkale`nin Yuva Mahallesi`ndeki evine acı haberin gelmesiyle ateş düştü. Acı haberi veren askeri personel gözyaşlarını tutamadı.

Askerler Teselli Etti

Ağıtlar yakan şehidin annesi Naciye Elitok, şehit oğlunu yoklukla büyüttüğünü söyledi. Anne Elitok, "İnşatlarda çalışırdım ben, ne olurdu çıkıp gelseydin" diyerek gözyaşlarını tutamadı. Son günlerde oğlunun yanına gitmek istediğini ancak gidemediğini askeri personele söyleyen Baba Sami Elitok, oğlunun da izine gelmediğini söyledi. Görevli personel de Baba Elitok`a kendisinin Güneydoğu`da görev yaptığını ancak şehitlik mertebesine yükseldiğini söyleyerek teselli etti.

Gözyaşları Sel Oldu

Gözyaşlarının sel olduğu Şehidin baba ocağında PKK terör örgütüne tepkilerde vardı. Bir an önce terörün bitirilmesini isteyen şehit yakınları, törürün bitirilmesi için kendilerinin hazır olduklarını söylediler. Bir şehit yakını, "Dört tane şerefsize mi meydan bırakacağız. Bu kadar geri zekalılık olur mu" diye haykırdı. Görevli askeri personel ise şehit yakınlarına intikamın alınacağını söyledi.



  • Perşembe 23.4 ° / 16.3 ° Orta kuvvetli yağmurlu
  • Cuma 23.6 ° / 14.7 ° Orta kuvvetli yağmurlu
  • Cumartesi 19.2 ° / 11.6 ° Orta kuvvetli yağmurlu