Anahtar Kelimeler:

Teröre Tepki Gösterildi

Teröre Tepki Gösterildi

2 yıllık evli ve 9 aylık Göktuğ adında bir oğlu olan şehidin babası Sami Elitok, "Allah`ım sen bize sabır ver" diyerek gözyaşı döktü, annesi Naciye Elitok ise sinir krizi geçirdi.

Babası İsyan Etti

Hakkari Çukurca`da askeri konvoyun geçişi sırasında PKK`lı teröristlerin döşediği mayınları patlatmasıyla şehit olan askerlerden Kırıkkaleli Uzman Çavuş Nazır Elitok`un ailesi, acı haberle yıkıldı. Şehit haberini aileye, Garnizon Komutanlığı`ndan gelen askeri yetkililer, sağlık ekibi eşliğinde verdi. Şehit Uzman Çavuş Nazır Elitok`un 2 yıllık evli olduğu ve 9 aylık Göktuğ adında bir oğlu olduğu öğrenildi. Şehit babası Sami Elitok, aldığı acı haberle "Allah`ım sen bize sabır ver" diyerek gözyaşına boğuldu. Şehidin annesi Naciye Elitok ise gelen ekipteki bir astsubaya "Oğlum nerede? Oğlumu getirin" dedi. Sinir kirizi geçiren şehit annesi, torunun babasız kaldığını söyleyip, ağıtlar yaktı. Astsubay ise şehit annesini sakinleştirmek için elinden geleni yaptı.

Babasına Veda Etmiş

Şehit Uzman Çavuş Nazır Elitok`un babası Sami Elitok, oğlu ile her gün saat 03. 00 sıralarında konuştuklarını, telefonda beraber sahur yaptıklarını belirtti. Baba Sami Elitok, oğlunun kendisine son konuşmasında "Baba ben şehit olacağım" dediğini, kendisinin ona "Oğlum ben sensiz yaşayamam. Sensiz nasıl yaşarım?"dediğini anlattı. Sami Eltok, oğlunun şehit olduğuna inanamadığını söyledi. Şehidin baba evi, aileyi teselli etmek isteyen komşuları ve akrabaları ile dolup taştı.

Tunceli’de Oturuyorlardı

Öte yandan şehit Uzman Çavuş Nazır Elitok`un 2 yıldır Tuğba Elitok ile evli olduğu ve Tunceli`de kiralık bir dairede oturdukları ifade edildi. Tunceli`de bulunan eşi Tuğba Elitok`a ise acı haberin Tunceli Garnizon Komutanlığı`nda görevli personel tarafından verildiği kaydedildi.



  • Cuma 23.6 ° / 14.7 ° Orta kuvvetli yağmurlu
  • Cumartesi 19.2 ° / 11.6 ° Orta kuvvetli yağmurlu
  • Pazar 17 ° / 9.7 ° Orta kuvvetli yağmurlu