Anahtar Kelimeler:

Şehit Evinde Yas Var

Şehit Evinde Yas Var

Hakkari-Çukurca karayolundaki terörist saldırıda şehit olan Uzman Çavuş Nazir Elitok`un Kırıkkale`deki baba evinde hüzün var.

Başsağlığı Dileği

Şehit Uzman Çavuş Elitok`un Yuva Mahallesi`ndeki baba evine gelen askeri ekip, sağlık görevlileri nezaretinde oğullarının şehit haberini bildirdi. Oğlunun şehit olduğu haberinin ardından sinir krizleri geçiren anne Naciye Elitok`a sağlık görevlileri müdahalede bulundu. Şehit haberinin verilmesiyle Elitok ailesinin evine gelen komşuları ve yakınları, başsağlığı dileğinde bulundu.

Onların Da Ciğeri Yansın

Anne Naciye Elitok ile baba sami Elitok, oğullarının her gece sahur vaktinde kendilerini telefonla aradığını belirterek, "Anneciğim, babacığım hayırlı sahurlar" dediğini söyledi. Nadiye Elitok, "Bizim ciğerimiz yandı onların da ciğeri yansın, evladımla her gece görüşürken bugün şehit haberini aldım, ciğerimiz yandı" diyerek gözyaşı döktü. Evli ve 9 aylık 1 çocuk babası Şehit Elitok`un eşi ve oğlunun Hakkari`de olduğu öğrenildi. Şehidimizin cenazesi bugün öğlen namazından sonra toprağa verilecek. Cenaze için hazırlık yapılıyor.



  • Cumartesi 19.2 ° / 11.6 ° Orta kuvvetli yağmurlu
  • Pazar 17 ° / 9.7 ° Orta kuvvetli yağmurlu
  • Pazartesi 17.4 ° / 8.9 ° Orta kuvvetli yağmurlu