Anahtar Kelimeler:

Sözleşme İmzaladı

Sözleşme İmzaladı

Kırıkkale'ye kendine ait markayı kullanma izni veren ve burada bir moda atölyesi oluşturan Cemil İpekçi çalışmaları denetlemek ve bilgi almak amacıyla Kırıkkale'ye geldi

Taziye Diledi

İpekçi Yahşihan Kaymakamlığında toplantı yaptı. Toplantı basına kapalı yapıldı. Toplantının ardından açıklamalarda bulundu İpekçi, teröre tepki gösterdi ve “Son aylarda yaşanan şehitlerimizi ve bugün Kırıkkale’den olan bir şehidimiz var. Şehitlerimizi rahmetle anıyorum. Bu ay içinde Kırıkkale’nin 3’cü şehidi. Ailelerine sabır diliyorum. Bu bir savaş değil. Anneler çocuklarını bunlar için yetiştirmiyor” dedi.

Moda Evi Hazırlanıyor

Moda evi hakkında da bilgi veren ünlü modacı Cemil İpekçi, “Gerekli anlaşmalarımızı yaptık. Bu moda evi ile birlikte 3’ncü bebek oluyor. Mardin’deki moda evi takı, Bodrum’daki manken, Kırıkkale’de henüz açılışı yapılmayan moda evi ise gelinlik üzerini olacak. Moda evi bu kış Cemil İpekçi gelinlikleri dikmeye başlayacak. Kırıkkale’nin Ankara’ya yakın olması bizim için oldukça iyi. İhracatımız daha kolay olacak. Kırıkkale’nin insanları çok içten. Benim baş koordinatörüm de Kırıkkaleli” dedi.



  • Pazar 31.5 ° / 19.5 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Pazartesi 30.9 ° / 17.7 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Salı 27.5 ° / 16.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı