Anahtar Kelimeler:

Hastanede Yenilikler

Hastanede Yenilikler

Karakeçili Devlet Hastanesi, yeni bazı gelişmeler ve çalışmalar ile daha iyi hizmet vermeye başlıyor. Hastanenin verimini artırmak için bir takım çalışmalar yürütülüyor

Hastanede Çalışmalar Var

Hastane Müdürü Ebamüslim Aydemir, çalışmalar konusunda bilgi verdi ve “Hastanemizde başhekim, doktor, dişçi, hemşireler ve 112 acil servis hizmetleri ile daima yükselmeyi hedefledik. Onu da başarıyoruz. Geldiğimizde personel sayısı azdı, laboratuar hastane fiziki eksiklikleri çoktu. Şimdi hepsini hallettiğimiz gibi hastane içerisine çok önemli olan oksijen sistemi, hasta odalarına hemşire çağrı sistemi kurduk. Hastane bahçesini ve etrafını 2000 metre karelik alanı kilit parke yapacağız, her şey hazır” dedi.

En İyi Hizmeti Verelim

Aydemir, “Yemekhanede yemeğimiz dört dörtlük çıkarılmaktadır. Servis koridorlarına dinlenme koltukları televizyonlar aldık. Acil bölümünde ve hasta yatakları arasına perdeli sistemle hastalarımız birbirlerini görmemektedirler. Yataklarımızı uzaktan kumandalı olarak değiştirdik. Çoğu hastane bu teknolojiyi daha yakalayamamıştır. Bütün amacımız 47 personelimizle 15 yataklı devlet hastanemizde Karakeçili ve bölgemizdeki insanlara kaliteli hizmet vermektir” dedi.



  • Salı 21.9 ° / 12.9 ° Güneşli
  • Çarşamba 22.6 ° / 13.3 ° Güneşli
  • Perşembe 23.9 ° / 12.4 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı