Anahtar Kelimeler:

İftar Yemeği Verdiler

İftar Yemeği Verdiler

Türkiye Futbol Antrenörleri Federasyonu (TÜFAD) Kırıkkale Şubesi futbol antrenörlerine Derya Alabalık Restaurant'ta iftar verdi

Katılım Yüksek Oldu

Kırıkkale’de futbol camiasında birlik beraberliği artırmak için böyle bir organizasyon düzenlediklerini belirten TÜFAD Kırıkkale Şube Başkanı İlyas Sönmez, iftara katılan spor camiasına teşekkür etti. TÜFAD Kırıkkale Şubesi Derya Alabalık Restaurant’ta düzenlenen iftar yemeğinde dernek üyeleri ve futbol camiasının tanınmış isimleri ile bir araya geldi.

Spor Sohbeti

Zeki Uzel ve Antrenör Hüseyin Cengiz tarafından kapıda karşılanan misafirler iftar sofrasında futbol ağırlıklı sohbetler etti. Programa çok sayıda davetlinin yanı sıra TÜFAD Kırıkkale Şube Başkanı İlyas Sönmez ve yönetim kurulu, Kırıkkale Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu Başkan Sırrı Zengin ve yönetim kurulu ve antrenörler katıldı.

Teşekkür Edildi

2011-2012 Futbol sezonunun önümüzdeki günlerde başlayacağını ve ligin dostluk ve barış içerisinde geçmesini temenni eden Başkan İlyas Sönmez, “TFF 3. Ligde mücadele edecek Kırıkkalespor ile Bölgesel Amatör Lig (BAL) de mücadele edecek Türk Metalspor’a başarılar diliyorum. İki takımımızın mücadelesi Kırıkkale 1. Amatör Küme takımlarını hareketlendireceğini umuyoruz. İftar davetimize katılan tüm misafirlerimize teşekkür ediyorum” dedi.



  • Cuma 23.6 ° / 14.7 ° Orta kuvvetli yağmurlu
  • Cumartesi 19.2 ° / 11.6 ° Orta kuvvetli yağmurlu
  • Pazar 17 ° / 9.7 ° Orta kuvvetli yağmurlu