Anahtar Kelimeler:

İki Kazada Birer Ölü

İki Kazada Birer Ölü

Kırıkkale ve Keskin'de meydana gelen iki ayrı kazada birer kişi yaşamını yitirdi

Keskin’deki Kaza

Kırıkkale`de meydana gelen trafik kazasında 1 kişi hayatını kaybederken, 8 kişi de yaralandı. Edinilen bilgilere göre, Kayseri`den İstanbul`a gitmekte olan Nadir Dündar (32) yönetimindeki 34 UL 2557 plakalı minibüs, Keskin ilçesi yakınlarında önce 71 AD 222 plakalı çekici kamyonete yandan çarptı ardından takla atarak karşı şeride geçti. Daha sonra minibüs, karşı yönden gelen Gökhan Soyutemiz yönetimindeki 71 DT 844 plakalı araçla çarptı.

Bir Kişi Öldü

Kazada otomobil sürücüsü Gökhan Soyutemiz ve otomobilde bulunan 2 kişi ile minibüste yolcu olarak bulunan Münire Dündar (21), Esma Nur Dündar (11), Muhammet

Hanifi Dündar (5), Yusuf Dündar (45), Nadir Dündar (32) ve Hasan Bahçeli (45) yaralandı. Yaralılar olay yerine gelen ambulanslarla Keskin Devlet Hastanesine kaldırılarak tedavi altına alındı. Yaralılardan durumu ağır olan Hasan Bahçeli, Keskin Devlet Hastanesi`ndeki ilk müdahalenin ardından sevk edildiği Kırıkkale Süleyman Demirel Uygulama ve Araştırma Hastanesi`nde hayatını kaybetti. Kazayla ilgili soruşturma başlatıldı.

Kırıkkale’deki Kaza

Kırıkkale`de motosikletle otomobilin çarpışması sonucu meydana gelen kazada 1 kişi öldü, bir kişi de yaralandı. Hüseyin Büyükvurbay`ın kullandığı 71 EH 467 plakalı otomobil ile Burhan Karademir`in kullandığı 71 ET 415 plakalı motosiklet Kırıkkale eski Samsun Karayolu`nun Sanayi Çarşısı`na girişinde çarpıştı. Kazada motosiklet sürücüsü Burhan Karademir ağır yaralandı. Karademir, kaldırıldığı Kırıkkale Yüksek İhtisas Hastanesi`nde yapılan müdahaleye rağmen kurtarılamadı. Kazada yaralanan otomobil sürücüsünün ise ayakta tedavi edildiği öğrenildi. Keskin’de meydana gelen bir kazada ise bir kişi yaşamını yitirdi 8 kişi yaralandı.



  • Cuma 25.1 ° / 14.6 ° Güneşli
  • Cumartesi 17.2 ° / 14.3 ° Orta kuvvetli yağmurlu
  • Pazar 23.7 ° / 13.2 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı