Anahtar Kelimeler:

Şehit Ailelerine İftar Verildi

Şehit Ailelerine İftar Verildi

Kadri Kartal Kırıkkale Emniyet Müdürlüğü Polis Evi`nde düzenlenen iftar yemeğine, Kırıkkale Valisi Hakan Yusuf Güner, Kırıkkale Belediye Başkanı Veli Korkmaz, Kırıkkale Başsavcısı Musa Durmaz, Jandarma İl Alay Komutanı Ünsal Ağaoğlu, TBMM Milli Savunma Komisyonu Başkanı ve AK Parti Kırıkkale Milletvekili Oğuz Kağan Köksal, Tuğgeneral Nejdet Bayraktaroğlu, daire amirleri, Gaziler ve şehit aileleri katıldı

İftar Programı Yapıldı

Yemekten önce konuşan Vali Güner, ülkede özlenen barış ve kardeşliğin tekrar gelmesini, anaların gözyaşlarının dinmesinin herkesin temennisi olduğunu söyledi.  Bu yıl içerisinde Kırıkkale`den 3 şehidin toprağa verildiğini anımsatan Güner, "Kırıkkale halkının şehit törenlerine katılarak, şehit ailelerinin yanında olduğunu hissettirmesi ve Kırıkkale halkının yüksek seciyesine yakışır bir davranış sergilemesi, Vali olarak beni onurlandırmaktadır. Şehit ailelerinize yalnız olmadıklarını hissettirmek onların acılarını ve varsa yalnızlıklarını paylaşmak hem insan hem de devlet terbiyemiz açısından insani bir davranıştır. Bayramlarda ve diğer günlerde şehit aileleri mutlaka ziyaret edilmeli, hüzünleri azaltılmalı, sevgiyle kucaklanıp sarılmalıdır" diye konuştu.

Bayramlarını Kutladı

Güner, Valilik tarafından 166 şehit yakını ve gaziye yardımda bulunduğunu dile getirerek, şunları söyledi: "Önümüzdeki aylarda ihtiyacı olan ailelere kömür ve okula giden çocukları için de eğitim yardımı yapacağız. Her zaman siz gazilerin ve şehit ailelerimizin yanınızdayız. Bu münasebetle önümüzdeki hafta içerisinde kutlanacak olan 30 Ağustos Zafer Bayramı ile Ramazan Bayramı`nızı en içten dileklerimle kutluyorum" İftar yemeğinin ardından Vali Güner, TBMM Milli Savunma Komisyonu Başkanı Köksal ve Tuğgeneral Bayraktaroğlu gazi ve şehit aileleriyle sohbet etti.



  • Perşembe 23.4 ° / 16.3 ° Orta kuvvetli yağmurlu
  • Cuma 23.6 ° / 14.7 ° Orta kuvvetli yağmurlu
  • Cumartesi 19.2 ° / 11.6 ° Orta kuvvetli yağmurlu