Anahtar Kelimeler:

Tren Otobüse Çarptı

Tren Otobüse Çarptı

Kırıkkale Bahşılı ilçesi Hüseyin Onbaşı mahallesinden geçen Tüpraş`a ait tren, Bahşılı Belediyesine ait 71 DF 244 resmi plakalı yolcu taşıma otobüsüne çarptı.

Otobüse Çarptı

Edinilen bilgiye göre, Bahşılı Hüseyin Onbaşı mahallesinden geçen Makinist Uğur Gümüş`ün kullandığı Tüpraş`a ait tren, Kırıkkale Rafinerisine, Batman Rafinerisinden getirdiği işlenmiş petrolü boşaltıp dönerken, hemzemin geçitte Bahşılı belediyesine ait yolcu taşıma otobüsüne çarptı. Meydana gelen kazada yaralanan olmadığı bildirildi. Bahşılı İlçe Emniyet Amirliği ekiplerinin geniş güvenlik önlemi aldığı kazada, otobüs sağ arka stop lambasından aldığı darbeyle savrulup, devrilmeden yolun karşısına geçerek kaldırıma çıktıktan sonra durabildi.

Ucuz Atlatıldı

Halk otobüsü şoförü Mehmet Karayel, "ben Bahçeli Mahallesi yolcularını aldım dönerken hemzemin geçitten geçtiğim anda trenle karşılaştım. Tren beni görünce düdük çaldı ama aslında daha erken çalması gerekirdi. Kazada ben ve hiçbir yolcum yara almadan kurtuldu. Bu hemzemin geçit çok kullanıldığı halde, defalarca müracaatlarımız olmasına rağmen ne bariyer, ne de sinlazisyon yapıldı" dedi. Tren makinisti Uğur Gümüş de her zaman hemzemin geçitlere belli bir mesafeye gelindiğinde düdük çaldığını, bu kez otobüs şoförünün duymadığını ve sağına soluna bakmadan geçmeye çalıştığını iddia etti.



  • Pazar 31.5 ° / 19.5 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Pazartesi 30.9 ° / 17.7 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Salı 27.5 ° / 16.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı