Anahtar Kelimeler:

Kurs Açıldı

Kurs Açıldı

Milli Eğitim Bakanlığı, Kırıkkale`nin Irmak beldesinde "İlk Aşama İzci Liderliği Temel Kursu" başlattı.

Kurs Düzenlendi

4-10 Eylül tarihleri arasında verilecek kursun açılış törenine, Kırıkkale İl Milli Eğitim Müdür Vekili İsmail Koşan, Milli Eğitim Şube Müdürü Sabri Gündüz, Irmak Belediye Başkanı Bilal Ağca, Kurs Müdürü Ömer Eşme, Tesis Müdürü İsmail Yahşi, izci liderleri ve kursiyerler katıldı. "Türkiye`nin değişik illerinden gelen kursiyerlerimizi kurs süresince tesislerimizde misafir edeceğiz.

Katılım Yüksek Oldu

Milli Eğitim Bakanlığı, Kırıkkale`nin Irmak beldesinde "İlk Aşama İzci Liderliği Temel Kursu" başlattı. 4-10 Eylül tarihleri arasında verilecek kursun açılış törenine, Kırıkkale İl Milli Eğitim Müdür Vekili İsmail Koşan, Milli Eğitim Şube Müdürü Sabri Gündüz, Irmak Belediye Başkanı Bilal Ağca, Kurs Müdürü Ömer Eşme, Tesis Müdürü İsmail Yahşi, izci liderleri ve kursiyerler katıldı. Kırıkkale İl Milli Eğitim Müdür Vekili Koşan yaptığı açılış konuşmasında, izci liderlerini Kırıkkale`de misafir etmekten gurur duyduklarını belirterek, "Türkiye`nin değişik illerinden gelen kursiyerlerimizi kurs süresince tesislerimizde misafir edeceğiz.

Bilgi Verildi

Tesis yetkililerimizle birlikte kursiyerlerimizin tüm ihtiyaçlarını yerine getirmek için seferber olacağız. Amacımız, kursiyerlerimizin bu süre içinde liderlikle ilgili temel bilgi ve eğitimlerini teorik ve uygulamalı olarak tamamlamak ve kurs sonunda da tekrar görev yerlerine donanımlı olarak göndermektir" diye konuştu. Belediye Başkanı Ağca da tesislere yönelik hizmetlere ağırlık verilmesi yönünde üzerine düşen vazifeleri acilen yerine getireceğini kaydetti. Töreninin ardından eğitim programı başladı.



  • Pazar 23.7 ° / 13.2 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Pazartesi 21.5 ° / 12.8 ° Orta kuvvetli yağmurlu
  • Salı 21.9 ° / 12.9 ° Güneşli