Anahtar Kelimeler:

Cinayet Zanlısının İntiharı

Cinayet Zanlısının İntiharı

Kırıkkale'de birkaç gün önce kız arkadaşına mesaj attı diye bir genci ve babasını vuran zanlının cezaevinde intihar ettiği öne sürüldü.

Olay Nasıl Oldu

Kırıkkale`de kız arkadaşına mesaj attığı iddiası ile yaşıtı olan komşusunu ve babasını av tüfeğiyle vuran genç, tutuklanarak gönderildiği cezaevinde intihar ettiği öne sürüldü. Kırıkkale`de kız arkadaşına mesaj attığı iddiası ile yaşıtı olan komşusunu ve babasını av tüfeğiyle vuran genç, tutuklanarak gönderildiği cezaevinde intihar etti. Olay 2 Eylül Cuma gecesi Sanayi Mahallesi 1264 nolu Sokak`ta yaşanmıştı. Kız arkadaşı Arzu T.`yi cep telefonu ile mesaj atarak rahatsız ettiğini öne sürülen Fatih Düzyurt (19) isimli genç, konuşmak üzere yaşıtı olan komşusu Emre Demirtaş`ın oturduğu eve gitti.

Soruşturma Açıldı

Burada Emre ve Babası Ömer Demirtaş ile tartışan Fatih Düzyurt, tartışmanın büyümesi üzerine evden ayrıldı. Bir süre sonra av tüfeğiyle tekrar komşusunun evine gelen Fatih Düzyurt, baba ve oğlu yaraladı. Ağır yaralı olarak hastaneye kaldırılan baba ve oğul olaydan iki gün sonra hayatını kaybetti. Baba ve oğlun ölümüne neden olan Fatih Düzyurt ise sevk edildiği nöbetçi mahkemece tutuklanarak Delice Kapalı Cezaevi`ne konuldu. Olayın etkisiyle bunalıma giren Fatih Düzyurt`un, cezaevinde ranza demirine bağladığı nevresim ile kendini asarak intihar ettiği öğrenildi. Olayla ilgili soruşturma sürdürülüyor.



  • Perşembe 23.4 ° / 16.3 ° Orta kuvvetli yağmurlu
  • Cuma 23.6 ° / 14.7 ° Orta kuvvetli yağmurlu
  • Cumartesi 19.2 ° / 11.6 ° Orta kuvvetli yağmurlu