Anahtar Kelimeler:

Kayıtlar Başladı

Kayıtlar Başladı

Kırıkkale Üniversitesi`ne alınacak 5 bin 919 öğrenci için 2010-2011 eğitim-öğretim yılı kayıt yaptıracak öğrencilerle velileri, sabahın erken saatlerinden itibaren uzun kuyruklar oluşturdu.

Kayıt Çalışması Yapılıyor

Kırıkkale Üniversitesi`ne alınacak 5 bin 919 öğrenci için 2010-2011 eğitim-öğretim yılı kayıt yaptıracak öğrencilerle velileri, sabahın erken saatlerinden itibaren uzun kuyruklar oluşturdu. Kayıt büroları ve banka şubesi önünde bekleyen veliler, kuyruklardan şikayetçi oldular.  9 Eylül Cuma günü mesai saatine kadar son bulacak kayıtlar için Üniversite yerleşkesinde uzun kuyruklar oluştu.

Kayıt Bilgisi Verildi

Beden Eğitimi ve Spor Meslek Yüksekokulu binasında yapılan kayıtlar için öğrenciler önce Üniversite Web sayfasından ön kayıtlarını yaptırdıktan osnra lise diploması, nüfus cüzdanı, fotoğraf, katkı payı dekontu ve ön kayıt form çıktısı ile Merkez Yerleşke`de açılan kayıt bürolarında kayıtlarını tamamlayıyorlar. Türkiye`nin dört bir yanından sabahın erken saatlerinden itibaren kayıt için gelenler, tek banka şubesinin bulunması nedeniyle kuyprukta beklerken tepkilerini dile getirdiler.



  • Perşembe 23.4 ° / 16.3 ° Orta kuvvetli yağmurlu
  • Cuma 23.6 ° / 14.7 ° Orta kuvvetli yağmurlu
  • Cumartesi 19.2 ° / 11.6 ° Orta kuvvetli yağmurlu