Anahtar Kelimeler:

Hırsızlardan Pijamalı Kamuflaj

Hırsızlardan Pijamalı Kamuflaj

Kocasıyla birlikte yakalanan kadın hırsız çocuğunun pijamasının altıyla yüzünü sakladı.

Adapazarı`nda bir akaryakıt istasyonunda kucağında bir yaşındaki çocuğuyla tırnakçılık yaparken yakalanan Fatma Mayalı adlı kadın yankesici, sağlık kontrolündan geçirilmek üzere getirildiği sağlık ocağından çıkarken, haberciler fotoğrafını çekmesin diye çocuğunun pijamasının alt kısmını başına geçirdi. Habercilerin buna rağmen fotoğraflarını çektiğini görünce küfür etti.

Serdivan ilçesinde dün akşam meydana gelen olayda bir akaryakıt istasyonuna gelen Fatma Mayalı (25) kucağında bir yaşındaki bebeği olduğu halde kasa sorumlusundan tırnakçılık yöntemiyle 190 TL çaldı. Parasının çalındığını anlayan kasa sorumlusu peşinden koştuğu kadının beraberindeki iki kişiyle birlikte 06 GNY 11 plakalı Ford Transit araca bindiğini görünce polise haber verince polisin takibi sonrasında kocası Savaş Mayalı (28) ile birlikte yakalandı.

Asayiş şube müdürlüğüne getirilen karı koca şüphelinin Kırıkkale`den Ada pazarına geldikleri, Fatma Mayalı`nın daha önce karıştığı 17 ayrı suçtan eşi Şavas Mayalı`nında 15 ayrı suçtan kayıdının olduğu belirlendi.

İfadeleri sonrasında adliyeye sevk edilmek üzere sağlık ocağına getirilen Fatma Mayalı sağlık ocağının kapısında habercileri görünce önce saçlarıyla yüzünü sakladı. Sağlık kontrolu çıkışında da fotoğraflarının çekilmemesi için bir yaşındaki oğlunun pijamasının altını çıkartıp başına geçirdi. Sağlık ocağının merdivenlerinden polislerin yardımıyla inen yankesici kadın fotoğraflarını çeken gazetecilere küfür etti.

Karı koca şüpheli adliyeye sevk edildiler.



  • Pazar 31.5 ° / 19.5 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Pazartesi 30.9 ° / 17.7 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Salı 27.5 ° / 16.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı