Anahtar Kelimeler:

Hesabına Yanlışlıkla Yattı

Hesabına Yanlışlıkla Yattı

Hesabına Yanlışlıkla Yatırılan Somali`ye Yardım Parasını İade Etti

İlginç Bir Olay

Kırıkkale`de Makine Kimya Enstitüsü Kurumu`ndan emekli 57 yaşındaki Sami Altınışık, Somali`ye yardım amacıyla PTT Şubesi vasıtasıyla yanlışlıkla kendi hesabına iki ayrı kişi tarafından gönderilen 240 TL`yi iade etti. Kırıkkale`de Makine Kimya Enstitüsü Kurumu`ndan emekli 57 yaşındaki Sami Altınışık, Somali`ye yardım amacıyla PTT Şubesi vasıtasıyla yanlışlıkla kendi hesabına iki ayrı kişi tarafından gönderilen 240 TL`yi iade etti.

Müracaat Etti

Bir dilekçeyle PTT Kırıkkale Şubesi`ne müracaatta bulunan Sami Altınışık, "Hesap numarasında bir yanlışlık olmuş. Bursa ve İstanbul Kartal`dan biri 200, diğeri 40 lira olmak üzere gönderilen para, yanlış bir hesap numarası ile adıma gönderilmiş" dedi. Parayı iade eden Altınışık, "Zor durumda bulunan insanlar varken yanlışlıkla da olsa benim hesabıma gönderilen parayı kabul etmem vicdanen beri rahatsız ederdi.

İade Etti

Emekli işçi olmama rağmen daha önceden ben de Somali`ye yardım parası göndermiş kişi olarak PTT yetkililerinin yaptıkları işlemler sonunda iade etmenin mutluluğu içindeyim. Hesap numarasında bir yanlışlık olmuş" diye konuştu.  MKE emeklisi Sami Altınışık, hesabına yatırılan parayı PTT şubesi vasıtası ile iade ederken huzurlu olduğunu söyledi.



  • Çarşamba 23.5 ° / 16.2 ° Orta kuvvetli yağmurlu
  • Perşembe 23.4 ° / 16.3 ° Orta kuvvetli yağmurlu
  • Cuma 23.6 ° / 14.7 ° Orta kuvvetli yağmurlu