Anahtar Kelimeler:

HİZMETTE GİRDİ

HİZMETTE GİRDİ

AÇILIŞ YAPILDI

Delice Kaymakamlığı Köylere Hizmet Götürme Birliği tarafından köylünün bütçesine katkı sağlam için Delice-Çorum Karayolu 1. kilometresinde köylü pazarı açıldı.

 

PAZAR AÇILIŞI

Açılış kurdelesini Kırıkkale Vali Yardımcısı Yusuf Ziyakaracaev, Kaymakam Hüseyin Sayın, Delice Belediye Başkanı İhsan Bicici birlikte yaptı. Projenin başarıya ulaşmasının gururunu duyduğunu açıklayan Kaymakam Hüseyin Sayın, “Delice’de günlük 16 bin araç geçiyor. Bu zamana kadar ilçeye faydası olmadı. Bundan sonra köylümüz, ürettiği ürünleri ayağında pazarlayacak ve aile bütçesine katkı sağlayacak.” dedi. Bu projenin, örnek bir proje olacağını ifade eden Kırıkkale Vali Yardımcısı Yusuf Ziya Karacaev, “Proje, ilçenin gelişmesi açısından büyük önem arz ediyor. Yapılan işlem ülkemiz için örnek teşkil edecek.” diye konuştu. 

BİLGİ VERİLDİ

Kendilerine destek verenlere teşekkür eden Delice Belediye Başkanı İhsan Bicici de “Bu proje, ürün geliştirmek için düşünülmüştür. Bu büyük eser Delice halkına hayırlı olsun. Yapılan alanlarda yerel ürünler satılacak. Özellikle Delice Üzümünü tüm Türkiye duyacak.” şeklinde konuştu. Pazarın kurulmasından dolayı mutlu olduklarını belirten köylüler ise şunları ifade ettiler: “Ürünlerimizi kendi imkanlarımızla pazarlamaya çalışıyorduk. Şimdi ise kendi pazarımız oldu. Bu sayede daha çok ürün satmayı planlıyoruz. Yoldan geçen araçlardan daha çok faydalanacağız. Emeği gecen herkese teşekkür ederiz.“



  • Cuma 23.6 ° / 14.7 ° Orta kuvvetli yağmurlu
  • Cumartesi 19.2 ° / 11.6 ° Orta kuvvetli yağmurlu
  • Pazar 17 ° / 9.7 ° Orta kuvvetli yağmurlu