Anahtar Kelimeler:

Eğitim Çalışması

Eğitim Çalışması

Kurumlarda Toplam Kalite ve Verimlilik İçin ISO-9001 projesinin açılış programı, Kırıkkale`nin Balışeyh ilçesinde düzenlendi.

26 Personel Katılacak

Balışeyh Kaymakamlığı`nın hazırladığı "Kurumlarda Toplam Kalite ve Verimlilik" projesinin Ahiler Kalkınma Ajansı tarafından kabul edilmesiyle hayata geçirilen proje eğitiminin açılışı çok programlı lisenin eğitim salonunda başladı. Eğitime Kaymakam Tekin Erdemir, Ahiler Kalkınma Ajansı yetkilileri, eğitim alacak personel ile kurum amirleri ve çalışanlar katıldı. Kırıkkale Mustafa Necati İlköğretim Okulunun konferans salonunda 8 gün sürecek olan eğitime Balışeyh, Çelebi, Delice Sulakyurt, Karakeçili kaymakamlıkları ile Kırıkkale Milli Eğitim Müdürlüğü, Sanayi ve Ticaret Odası Başkanlığı, Teknik Elemanlar Derneği`nden 26 personel katılacak.

Bilgi Verildi

Programın açılışında konuşma yapan Balışeyh Kaymakamı Tekin Erdemir, uluslararası standardizasyon sağlayan bir eğitime ev sahipliği yapmanın mutluluk verici olduğunu dile getirerek, alınan eğitimler sayesinde kurumlarda daha kaliteli ve verimli iş hayatı gerçekleştirileceğinin önemine değindi. Programda, Ahiler Kalkınma Ajansı ve ISO-9001 standartları hakkında bilgilendirmeler de yapıldı. Konu hakkında konuşma yapan proje sorumlusu Yüksek Ziraat Mühendisi Özgür Başyiğit, alınan eğitimler sayesinde kurumların hizmet almakta olan bölge halkının ihtiyaçlarının daha kaliteli ve etkin bir şekilde karşılanacağını, toplumsal yapıda da önemli ve olumlu değişimler meydana getirileceğini vurguladı. Programda konuşmalar sonrasında ikramla birlikte ikili sohbet ve görüşmelerin ardından sona erdi.



  • Çarşamba 23.3 ° / 10.8 ° Güneşli
  • Perşembe 23.4 ° / 12.8 ° Güneşli
  • Cuma 25.1 ° / 14.6 ° Güneşli