Anahtar Kelimeler:

Ziyaret Ettiler

Ziyaret Ettiler

Bir süre önce Anakara'da çeşitli görevlere gelen Kırıkkaleli bürokratlara Kırıkkale Belediye Meclis üyelerinden ziyaretler gerçekleştirildi

Seri Ziyaretler Yapıldı

Gıda ve tarım bakanlığında Destek Hizmetleri Dairesi Başkanlığı görevine getirilen İsmet Köksal ile başlayan ziyarete Kırıkkale Belediye Meclis üyeleri katıldı. Bir grup meclis üyesi ile ziyarete katılan Kırıkkale Belediye Meclisi AK Parti grup başkanı Fazlı Güventürk “Belediyemiz bünyesinde görev yapan ve başarılı müdürlerimizden olan İsmet Köksal beyin bu göreve atanması bir Kırıkkaleli olarak bizleri gururlandırdı.

Hayırlara Olsun

Bu gururumuz hak ettiği ilgiyi göremeyen ve özellikle bürokraside olması gereken temsilci ile temsil edilemeyen Kırıkkale içindir. Kırıkkaleli vatandaşlarımız arasından çok ciddi kendini yetiştirmiş değerlerimiz olmasına rağmen iş temsile geldiğinde bu başarıyı gösteremiyoruz. İsmet Köksal mutlaka bu görevi de üstün başarı ile yürütecektir. Tebrik ediyor Kırıkkale için hayırlara vesile olmasını diliyoruz” dedi.

Köksal’dan Teşekkür

Daire Başkanı İsmet Köksal ise “Vatana millete hizmetin yeri ve makamı yoktur. Ancak düşüncelerinizi ve birikimlerinizi millet uğruna değerlendirmek için belli makamlarda olunması gerekiyor. Bende önce vatan milleti için ardından da Kırıkkale için elimden geleni yaparak almış olduğum bu görevi bir adım ileriye götürme gayretini hep sürdüreceğim. Kırıkkale Belediyesinde seçilmiş ve atanmış olarak birlikte görev yaptığım Meclis üyelerimiz ile olmak beni sevindirdi” şeklinde konuştu.

Aslan Gururumuz

Meclis üyeleri daha sonra Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı Müsteşarlığına getirilen Ersan Aslan’ı ziyaret ederek hayırlı olsun dileklerinde bulundu. Ziyaretten mutlu olduğunu belirten Prof. Ersan Aslan kendisini Kırıkkaleli olarak gördüğünü söyledi. AK Parti grup başkanı Fazlı Güventürk ise Kırıkkale’de sivil toplum kuruluşlarında bir dönem birlikte görev yapma imkânı bulduğum ve gerek akademik kariyerinde ve gerekse teşkilatçılık anlamında başarılarını yakından izlediğimiz müsteşarımıza hayırlı olsun dileklerimizi sunuyoruz. Allah utandırmasın” şeklinde konuştu.



  • Cuma 23.6 ° / 14.7 ° Orta kuvvetli yağmurlu
  • Cumartesi 19.2 ° / 11.6 ° Orta kuvvetli yağmurlu
  • Pazar 17 ° / 9.7 ° Orta kuvvetli yağmurlu