Anahtar Kelimeler:

Polis Uyarı Yaptı

Polis Uyarı Yaptı

Kırıkkale polisi önce servis şoförlerine seminer verdi, daha sonra vatandaşa servislere karşı dikkatli olmaları için broşür dağıttı.

Broşür Dağıttılar

Geçtiğimiz günlerde öğrenci taşıyacak olan servis şoförlerine seminer düzenleyen Kırıkkale Emniyet Müdürlüğü Trafik Tescil Denetleme Şube Müdürlüğü, okulların başlamasıyla servislerden inip binerken yaşanabilecek kazaların önüne geçmek için vatandaşları bilgilendirecek broşürler dağıttı. Konuyla ilgili bir açıklama yapan Trafik Tescil Denetleme Şube Müdürü Uğur Mehmet Kaya, okulların başlamasıyla çocukların okullarına ve evlerine güvenli bir şekilde varabilmeleri için Kırıkkale Emniyet Müdürlüğü Trafik Denetleme Tescil müdürlüğü olarak çalışma başlattıklarını söyledi.

Uyarı Yapıldı

Çalışmanın okul dönemi boyunca devam edeceğini ifade eden Kaya, "Bu çalışmamızda öğrenci servisi taşıyan sürücülerimizi, okul yöneticilerini ve okul aile birliğinde ki görevlileri emniyete çağırıp bir seminer düzenleyerek yaptıklarımız hakkında bilgilendirdik. Servis şoförlerimizi uymaları gereken kurallar hakkında bilgilendirdik. Bu yaptığımız çalışmada da servis araçlarından inerken ve evlerinden çocuklarımızı alırken arkasında ki ve önünde ki sürücülerin uyması gereken kuralları anlatan 10 bin küçük broşürler haline getirerek, sürücülerimize dağıtıyoruz" diye konuştu.



  • Perşembe 23.4 ° / 16.3 ° Orta kuvvetli yağmurlu
  • Cuma 23.6 ° / 14.7 ° Orta kuvvetli yağmurlu
  • Cumartesi 19.2 ° / 11.6 ° Orta kuvvetli yağmurlu