Anahtar Kelimeler:

Çevreye Uysunlar Diye

Çevreye Uysunlar Diye

Kırıkkale`de stajyer öğretmenlere çevreye uyum semineri verildi.

Seminer Verildi

Endüstri Meslek Lisesi Konferans salonunda düzenlenen seminere Kırıkkale Milli Eğitim Müdürü Mehmet Peker, şube müdürleri ve mesleğe yeni başlayacak olan öğretmenler katıldı. Milli Eğitim Müdürü Mehmet Peker, seminerde yaptığı konuşmada, illere yeni atanan öğretmenler ile diğer personelin çalıştıkları bölgelerin sosyal ve kültürel yapısını tanımak, bölge halkıyla etkili bir iletişim kurmak ve çevre koşullarına uyum sağlamak için "Çevreye Uyum Eğitimi Seminerleri"nin tüm illerde düzenlendiğini söyledi.

Peker’den Açıklama

Peker, şöyle konuştu: "Mesleğe başlayan öğretmenlerin, göreve başladıkları ilin, sosyal ekonomik yapısı, tarihi dokusu, coğrafi özellikleri, kültürel özellikleri, halkla iletişim, bölgede yaşanabilecek riskler, sosyal yapısı, burada yetişen ünlü kişiler ve etkili şahsiyetler, mahalli günler, bölgenin iç turizmi, ve bölgede yaşanabilecek diğer sorunlar konularında bilgi sahibi olunmasını sağlamaktadır. Bu amaçla ilimizde de mahalli hizmetiçi kurs ve seminerleri kapsamında 2011/117 nolu seminer olarak düzenlenmiş 23, 24, 25 Eylül tarihleri arasında 20 ders saati olarak yapılacaktır. Her yerde öğretmen olduğunuzu unutmayın.

Örnek Olmalısınız

Çünkü sizler pastanede de postanede de öğretmensiniz. Hal ve hareketlerinizle giyim kuşamınızla her zaman örnek olmak zorundasınız. sizler toplumun nazarında çok farklısınız siz her zaman insanlar sizi örnek alırlar. Dışarıda birinin yaptığını sizler yapamaz onlar gibi davranamazsınız. Bunun için dikkatli, Çalışkan ve doğruluktan hiç bir zaman ayrılmayın."



  • Salı 19 ° / 9 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Çarşamba 23.3 ° / 10.8 ° Güneşli
  • Perşembe 23.4 ° / 12.8 ° Güneşli