Anahtar Kelimeler:

Kına Gecesi Kana Bulandı: 1 Ölü, 1 Yaralı

Kına Gecesi Kana Bulandı: 1 Ölü, 1 Yaralı

Kırıkkale`nin Bahşılı İlçesinin Çamlıca Köyünde Oğuzhan Özbek, (22) ile Seda Özbek`in kına gecesinde, erkek evinin kına yakmak için kız evine gittiği sırada silahların ateşlenmesiyle kına gecesi kana bulandı.

Magandaların tabancasından çıkan kurşunla 11 yaşındaki Enes Kaçar ölürken, damatta yaralandı.

Olay, akşam saat 20.30 sıralarında meydana geldi. Kına gecesinde erkek evinin, kız evine kına yakmak için gittiği sırada magandalar silahlarına sarılıp, rastgele havaya ateş etmeye başladılar. Tabancalardan çıkan kurşunlardan birisi 11 yaşındaki Enes Kaçar`ın, kafasına, diğeri de damat Oğuzhan Özbek`in ise şakağına isabet etti. Ağır yaralanan Enes Kacar ile damat Özbek, Kırıkkale Yüksek İhtisas Hastanesine kaldırılıp tedaviye alındı.

Hastanede doktorların müdahalesine rağmen Enes Kaçar kurtarılamadı. Yaralanan damat Oğuzhan Özbek ise ameliyata alındı. Enes Kaçar`ın ölüm haberini alan yakınları hastaneye akın etti. Acil servis çocuğun yakınlarının feryatlarları ile çınladı. Düğün sahipleri de hastaneye gidip damatın sağlık durumu hakkında bilgi almaya çalıştı. Olayla ilgili Bahşılı ilçe Jandarma ekipleri olay yerinde incelemelerde bulunarak soruşturma başlattılar.



  • Pazar 28.5 ° / 16.2 ° Güneşli
  • Pazartesi 28.1 ° / 17.1 ° Güneşli
  • Salı 29.4 ° / 18.3 ° Güneşli