Anahtar Kelimeler:

`Baba Ne Olur Beni Öldürme`

`Baba Ne Olur Beni Öldürme`

Kırıkkale`de cumartesi sabahı cinnet geçirerek eşi ve 3 çocuğunu öldürüp 1 çocuğunu da ağır yaraladıktan sonra intihar eden polis memuru Alaeddin Güneş ile kurbanları bugün Kırşehir`in merkeze bağlı Kara isa Köyü`nde gözyaşları arasında yan yana toprağa v

Polis memuru Alaeddin (39), eşi Eylem (34), çocukları Gizem (14), Sena (5) ve Efe`nin (3) cenazeleri, öğlen saatlerinde Ankara Adli Tıp Kurumu`ndan alınarak, Kırşehir merkeze bağlı Karaisa Köyü`ne getirildi. Karaisa Köyü Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği bahçesinde tören düzenlendi.Cenazeye Güneş ailesinin yakınları, akrabaları ve çok sayıda köylü katıldı. polis Alaeddin Güneş ile katlettiği eşi Eylem, çocukları Gizem, Sena ve Efe, köy mezarlığı önünde kılınan cenaze namazından sonra göz yaşları arasında toprağa verildi. Polis memuru Güneş`in anne ve babasının yıllar önce hayatını kaybettiği, köyde amcası, kardeşleri ve akrabalarının yaşadığı kaydedildi.

`Baba Ne Olur Beni Öldürme`

Eşini ve 3 çocuğunu öldürüp, birini de yaraladıktan sonra intihar eden polis memuru Alaeddin Güneş`in işlediği vahşetin ayrıntıları da belli olmaya başladı.

Raporlu olan polis Alaeddin Güneş, bir gün önce akşam eşi Eylem ve çocukları ile balkonda çay içip sohbet etti. Alaeddin Güneş, henüz bilinmeyen bir nedenle sabaha karşı katliam yaptı. Güneş, uyuyan eşini öldürdükten sonra 4 çocuğunun altlı üstlü ranzalardan yattığı odaya girdi. Güneş, burada 3 çocuğunu tabancayla 2`şer kurşunla öldürdükten sonra bu sırada tuvalete gitmek için kalkan kızı 10 yaşındaki Elmas`ı karşısında gördü. Elmas`ın `Baba ne olur beni öldürme` demesi üzerine, `Hayır kızım seni öldürmeyeceğim, gel yatağına gir` diyerek kızını yatağına yatırıp, üzerine yorgan çektikten sonra bir el ateş etti. Polis memuru Güneş`in, ardından yatak odasına giderek, öldürdüğü eşinin yanına yatağa uzanarak kafasına tek el ateş edip yaşamına son verdi.

Camiden Dönen İmam Fark Etti

Olayda yaralanan Elmas Güneş sürünerek kapıya kadar çıktı ve kanlar içinde "Babam hepimizi öldürdü, ne olur yardım edin" demeye başladı. Yaralı Elmas`ı, sabah namazı kıldırıp camiden dönen komşuları olan imam gördü. İmamın, komşuları uyandırarak ambulans çağırdığı, göğsünden yaralanan Elmas`ın gelen ambulansla hastaneye kaldırıldığı kaydedildi.

Maddi Sıkıntı Çekiyordu

Ailesini katledip, ardından intihar eden polis memuru Alaeddin Güneş`in uzun zamandır maddi sıkıntı çektiği belirtildi. Güneş`in erken doğumla dünyaya gelen ve uzun süre hastanelerde tedavi gören 3 yaşındaki oğlu için yüklü miktarda borçlandığı kaydedildi. Güneş`in bu borç yükünden kurtulmak için de internet üzerinden şans Oyunları sitelerine üye olarak yüksek miktarlarda bahislere para yatırdığı ortaya çıktı. Güneş`in, uzun süre devam eden maddi sıkıntılar yüzünden bunalıma girerek cinnet geçirdiği sanılıyor.

Muhtar Yılmaz: İyi Bir İnsandı, Şoktayız

Kara isa Köyü Muhtarı Dursun Yılmaz, polis memuru Alaeddin Güneş`in çok iyi bir insan olduğunu, saygılı, etrafını üzmeyip, kırmayan, herkesle iyi geçinen biri olduğunu belirterek, "Böyle bir olayı nasıl yaptı aklımız almıyor. Hepimiz şoktayız. Yıllardır tanıdığımız birisi. Böyle yapacak bir insan değildi. Komşuları ile görüştük, dediklerine göre maddi sıkıntılar yüzünden bunalıma girdiği söyleniyor. Allah rahmet eylesin. Bütün köylü olarak şok geçirdik" dedi.

Görev Yaptığı Gümüşhane`de Boşanmak İstedi

Polis memuru Alaeddin Güneş`in 2 yıldır Kırıkkale Emniyet Müdürlüğü Bölge Trafik Şube Müdürlüğü`ndeki görevinden önce Gümüşhane`de de 2 yıl görev yaptığı belirtildi. Gümüşhane`deki görevi sırasında eşiyle şiddetli geçimsizlik nedeniyle boşanma kararı alan polis memuru Güneş`in, daha sonra çocukları öne sürülerek yakınlarının araya girmesi sonucu bu kararından vazgeçtiği kaydedildi.

Güneş`in ev kadını olan eşi Eylem Güneş`in Gümüşhane`de oturduğu sırada Ankara`daki yakınlarının yanına taşınmak istediği, Alaeddin Güneş`in ise buna karşı çıktığı ve sürekli olarak tartıştıkları öne sürüldü.

Kızı Elmas Yoğun Bakımda

Cinnet geçiren babasının, `beni öldürme` diye ağlaması üzerine `seni öldürmeyeceğim` diyerek yatağına yatırıp, üzerine yorganı çektikten sonra tek kurşun ile göğsünden vurduğu 10 yaşındaki Elmas Güneş`in hayati tehlikeyi atlattığı, Kırıkkale Yüksek İhtisas Hastanesi`nde yoğun bakımda tedavisinin sürdüğü bildirildi.



  • Salı 27.5 ° / 16.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Çarşamba 23.5 ° / 16.2 ° Orta kuvvetli yağmurlu
  • Perşembe 23.4 ° / 16.3 ° Orta kuvvetli yağmurlu